lauantai 2. joulukuuta 2023

666. blogaus

Yes yes yesss😎🤘 ~ saavutettiin sitten 666. blogaus täällä Hulkin blogissa - ou FUCK the H3ll YEAH🤩...!!!!1111 Sitten vain kohti 700 blogausta joka myöskin lähestyy hyvää vauhtia. Eiköhän tästä vuodesta tule uusi blogatuin vuosi. 2007 on pitänyt sitä titteliä nyt jo riittävän pitkään.

Päivän toinen juoma: Samuel Smith's Organic Perry

Kotona korkkasin kolmannen niistä ostamistani siidereistä ja se oli tuo Samuel Smith's Organic Perry siideri.
Merkkasin juoman sinne Untapped sovellukseen ja sain sieltä yhden tarran joka on -"Riding Steady" -tarra jolla pääsin 46. tasolle. 

Päivän juoma: Fat Lizard Saucy Tomboy

Tuli käytyä pizzalla Herttoniemen Hertsissä Fat Lizard ravintolassa ja otin ruokajuomaksi tollasen Fat Lizard Saucy Tomboyn. Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen..., mutta eipä tullut tarraa.

Uusi Facebook taustakuva

Vaihdoinoa myös Facebook taustakuvaa..., mutta pysyttelin kuitenkin Ghostbusters: Frozen Empire teemassa. Jäätynyt Ghostbusters paloasema sopii myös talviteemaan.

Uusi Facebook profiilikuva

Vaihdoinpa Facebook profiilikuvan hieman talvisempaan kuvaan ja nappasin tollasen selfien bussia odotellessa. Kyllä sai ottaa useamman otoksen ennen kuin tuli se onnistunut otos. Ja ihan onnistunut otos tulikin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...