keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Juno arvostelut

Juno

Ohjaus: Jason Reitman
Pääosissa: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman, Allison Janney ja J.K. Simmons
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 96 min
Arvosana: :)


Juno MacGuff (Page) on 16-vuotias teinityttö joka tulee yllättäen raskaaksi poikaystävälleen Paulie Bleekerille (Cera). -Aluksi Juno suunittelee aborttia, mutta päätyykin sitten ratkaisuun -synnyttää lapsen ja antaa adoptoitavaksi. -Juno etsii lehdistä ilmoituksia pariskunnista, jotka haluisivat adoptoida lapsen ja pian löytyykin unelma pari. -Pariskunta Vanessa ja Mark Loring (Garner ja Bateman) ovat Junon mieleen loisto vanhemmat lapselleen. -Niinpä vain paperityöt kuntoon ja vauvaa odottamaan.

Elokuva ansaitsee (:)), eli mikäs se nyt olikaan listassa -no, ei ainakaan erityisen hyvä -sillä leffa ei todellakaan ollut niin hyvä, että olisi ansainnut parempaa. Muutama hauska läppä -kiitos J.K. Simmonssin hauskan roolin Junon isänä, mutta muutoin leffa oli aika puuduttava. En kyllä suosittele tätä nähtäväksi. -Kattoo viitsiikö edes DVD:lle. -Tyttöystävä varmaan -ehkä, en tiedä. Mutta minä en TOD ainakaan.

1103 kävijää. -Awesome <333 !!!


Blogini on kerännyt jo 1103 kävijää -FUCK YEAH B)!! Aikamoinen saavutus. No tostahan se taas nousee, joten tätä blogausta pitänee taas muokkailla sen kolme EDITtiä. -Varmaan jo heti, kun saan tallennettua blogauksen.

Matskun blogista kuva tähänkin

Olis pitänyt aikaisemmin vilkaista Matskun blogiin ennen kuin esittelin Danny the Dogin. Nimittäin olisin voinut esitellä sen ja aikaisemman DVD uutuuteni -Total Recallin yhteisessä blogauksessa -DAMMIT!! -No, käyhän se näinkin. -Eli Total Recall tosiaan kuuluu myös niihin uusimpiin hankintoihin.

DVD uutuus: Danny the Dog

Eilen tuli käytyä Tarjoustalossa -piti putkenavaajalitkua ostaa, niin samalla osui käteen ale-laarista hintaan 6 euroa (5,95) Danny the Dog, joka taitaa olla Matskulla kokoelmissaan, eli eiköhän listän kannalta myös Tontsan kantsisi hankkia tämä pätkä kokoelmiinsa. -Leffoja senku kerääntyy-niin kokoelmiin kuin yhteisten leffojen listaan. -FUCK YEAH!!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...