sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Cage VHS leffojen katselu senku jatkuu. -Nyt elokuvalla...


...National Treasure -Kansallisaarre. Upea toimintaseikkailu täytettynä MEGA(:D)luokan tähdillä -Cagen lisäksi mm. Jon Voight, Harvey Keitel, Sean Bean ja Christopher Blummer. -Ja jatko-osaa kuulemma on tulossa samoilla tähdillä -paitsi Bean ja Blummer eivät ole mukana, mutta edellämainittujen muiden tähtien lisäksi leffassa esiintyy mm. Oscar-voittaja Helen Mirren, Ed Harris ja Bruce Greenwood. -Kunnon liuta nimekkäitä tähtiä taas. -Odotan kyllä pienellä -miksi en myös suurella innolla tätä leffaa, joka kulkee nimellä -National Treasure - Book of Secrets. -Mutta nyt ykköstä tuoreeseen muistiin lataamaan.

He's back on community -Yeah!!


Joops. -Nouan kaveri päätti sit kuitenki palata Hulk yhteisööni -Yeah. -Aika silleen pathetic, että jaksan hehkuttaa tollasista asioista, mutta pääasia että blogauksia kerääntyy päivälle paljon, eikä vaan silleen et musat ja lyriikat, muistutukset ja typy. -Ja tietysti pilanimi, mutta ei sit niinku muuta. -Pitää olla paljon luettavaa oli se sit vähemmän kiinnostavaa/järkevää tekstiä. -Joop. -Muuta kiva että palasi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...