lauantai 24. maaliskuuta 2007

Hyllyssä tämä on khyl ennen End of Dayta järjestyksessä

Tuli äkillinen leffan vaihto. Totta kai katson leffat siinä järjestyksessä missä ne on hyllyssä ylhäältä alas ja seuraava Arska leffa True Liesin jälkeen on Collateral Damage -Sivulliset uhrit. -Sen jälkeen vasta tulee End of Days. -Yeah. Eli uudestaan katseluun, kun Arska antaa tuepaan Kolumbialaisterroristeille.

PAkKO nähdä uudestaan ku Arska nujertaa itsensä Saatanan

Eli kyseessähän on Swarzeneggerin toimintarymistely End of Days. -Jeps. Vois taas jatkaa VHS leffojen uudelleen katsomista ja samalla Arska leffojen uudelleen katsomista. -Listalla onkin monta kovaa Arska rymistelyä, mm. Eraser, Collateral Damage ja 6. päivä. -Ja paljon lisää, mutta niitä kaikkia nyt ruveta luettelemaan en TODellakaan ryhdy.

...

Googlesta löytyi kuva End of Days DVD:stä. Onko se merkki että se pitää hankkia kans DVD:nä?

Wild Hogs arvostelut


Wild Hogs

Ohjaus: Walt Becker
Pääosissa: John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy, Marisa Tomei ja Ray Liotta
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toimintakomedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 100 min


Doug (Allen) on hammaslääkäri joka tuntee itsensä luuseriksi perheensä keskuudessa. Bobby (Lawrence) on töissä putkiyhtiössä ja vaimonsa tossun alla. Dudley (Macy) on nössö tietokonenörtti. Woody (Travolta) on työnsä ja kauniin mallivaimonsa menettänyt bisnesmies. Yhdessä nämä kaverit ovat prätkäjengi nimeltä Wild Hogs. -He ovat päättäneet lähteä tien päälle etsimään seikkailua, pois arjesta, suunnalla ei niin väliä. Kunhan vanha poppoo on taas kasassa kuin hyvinä vanhoina aikoina. -Matka johtaa heidät New Mexicoon missä he pysähtyvät tien viereiseen baariin joka kuuluu Del Fuegos nimiselle prätkäjengille. -Baarissa Dudley tekee vaihtokaupan Del Fuegos jengin pääjehun -Jackin (Liotta) kanssa. -Hän vaihtaa oman prätkänsä Jackin prätkään joka osoittautuu moottoripyörän sivuvaunuksi. -Woody päättää hakea Dudleyn prätkän takaisin ja onnistuu samassa räjäyttämään Del Fuegos jengiläisten baarin. -Pakomatka on alkanut.

...

Juonisepityksistä sen enempää. -Wild Hogs on vauhdikas roadmovie jossa hauskoja tilanteita riittää. -Travolta, Allen, Lawrence ja Macy tekevät kaikki erittäin hauskat roolisuoritukset ja Liotta ilkeänä jengijohtajana on myös hulvaton. -Hauskan roolin heittää myös Scrubs sarjasta tuttu John C McGinley h0m0na passipoliisina. -Kyllä on suositeltava leffa ihan teatterissa katsottavana.


...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Wild Hogs klo 15.30 näytökseen

Meen sit tänään katsomaan tuon Wild Hogsin ja tosiaan klo 15.30 näytökseen, eli pitääkin alkaa lähteä kohtapuolin. -Lippu on jo hankittu. Menin isän kyydillä stadiin jo joskus kello yhentoista aikoihin, mutta en sit TOD jaksanut jäädä hengailemaan stadiin. .Kerran tosin tein silleen et ku oli parisen tuntia aikaa ennen leffan alkua, lähdin kiertämään kaupunkia ruoholahdesta katajanokalle ja takas kamppiin huom. -kävellen. -Niin ja taisin myös sillon piipahtaa sörnäisissä -eli ruoholahden kautta katajanokalle, mistä sörnäisten kautta takas kamppiin. -Eipäs kun se tais sittenkin olla ruoholahden kautta eka sörnäisiin sit sieltä vasta katajanokalle. -Ei ku hetkinen. Katajanokan kautta sörnäisiin ja sieltä ruoholahden kautta kamppiin. -Hitto ku ei nyt muista missä järjestyksessä kävin noissa paikoissa, mutta niissä tuli kuitenkin käytyä kävellen edes takas.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...