tiistai 19. heinäkuuta 2011

U-Turn -U-käännös helvettiin

U-Turn -U-käännös helvettiin

Tämä Oliver Stonen ohjaama musta komedia tuli myös poimittua silloin mukaan sieltä Anttilan valikoimista -ja se pysyi tosi pitkään katsomattomana -kunnes tuossa ihan muutama päivä sitten katsoimme sen Tontsan kaa. -Leffa löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tai ainakin löytyi. -Taisin muinoin myydä VHS version kirpparilla tai jossain kun en silloin vielä sietänyt leffan raakuutta. -Nyt uudelleen nähtynä ei ollut enää niin paha.

The Uninvented

The Uninvented

Anttilan valikoimista lähti silloin myös tämä varsin hyväksi osoittautunut kauhupätkä -The Uninvented. -Matskun kaa tuli katsottua silloin leffaillan aikana Tontsan ollessa asioilla. -Molemmille oli positiivinen yllätys.

Toy Story trilogia

Toy Story
Toy Story 2
Toy Story 3

Anttilan valikoimista lähti tämä mainio trilogiaboksi. -Boksi on tullut jo kyllä tutuksi MatoApinan blogissa kun blogaisin sen katoamisesta -ja löytymisestä. -Ennen ton boksin hankkimista en ollut nähnyt muita kuin ensimmäisen Toy Story elokuvan. -Nythän ne on jo katottu kaikki.

Kokonaan unohtanut blogata (Ostosten esikatselu)

Huomasin tossa yksi päivä selatessani blogihistoriaa että olen kokonaan unohtanut blogata jo ajat sitten ostamani leffat. -Ostosten esikatselu kuvan kyllä otin..., mutta sitten en koskaan muistanut blogaista sitä -ja esitellä siinä näkyvät ostokset. -No -esittelempä sitten nytten nuo leffat. -Kuvassa olevat mässyt taisin ostaa leffailtaa varten -joka oli silloin lähempänä noiden ostamis päivää.

DVD uutuus: Tieteen suuret salaisuudet: Maailmankaikkeuden synty

Tieteen suuret salaisuudet: Maailmankaikkeuden synty

Postiluukusta rysähti tosiaan taas uusi kappale tieteen suuria salaisuuksia. -Tälläkertaa tosin viimeisen kerran -sillä lopetin tilauksen. -Nyt jää sitten loppu osa sarjasta saamatta..., mutta eipä pahemmin jää haittaamaan. -En ole muutenkaan halukas tekemään omaa hyllyä joillekin tiede dokumenteille.

Ostosten esikatselu

Postista rysähti jälleen -ja viimeisen kerran.................. -Ööh. -Säästetään loput itse tuotteen esittely blogaukseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...