maanantai 15. joulukuuta 2008

Anttilasta ilmaiseksi The Dark Knight vuoden 2009 kalenteri

Kandee ottaa mikäli asioi joskus Anttilassa -varmaan löytyy muualtakin, mutta minä löysin Anttilasta sielä asioidessani: -ilmainen The Dark Knight aiheinen ensi vuoden seinäkalenteri. -Oheinen kuva kalenterista on pieni, mutta niin on itse kalenterikin. -Tismalleen CD-levyn kotelon kokoinen -ikään kuin olisi leffan soundtrackin kansilehdykkä.

Salatuissa tänään... Okkeijdå :/...:ashamed:...:p...:D...

Ohhoh. -Taas Salkkaritmuistutus. No kun piti taas olla kuva Telkku.comin sepitysten ohessa, niin PAkKOhan se sitten oli hyödyntää. -Joops, mutta mitäs illan jaksossa?
...

Osa 1661. Lasse laittaa sotilasjuntan pystyyn.
...

Että sellasta taas kerran luvassa. -Okeijdå..

Exän lahjat hankittu

Vaikkei nyt ollakkaan enää yhdessä, nii silti kavereita ollaan ja haluan muistaa häntä näin kaverina kivoilla lahjoilla -ja kun satun sattumalta tietämään mikä on hänelle mieleen, niin nyt ne on sitten hankittuna, mutta ei valitettavasti vielä paketoituna. -Tai toinen oli, mutta kun yritin änkeä samaan lahjakotelon toisenkin, niin menikös se kotelo sitten rikki. -Ei tässä hätää, mutta kyllä se kuitenkin vitutti hieman ku piti mennä rikki. Olis kyllä muuten varmaan mennykki, mutten osannut sitten laittaa ruhjomatta.

DVD uutuus: House of Flying Daggers

House of Flying Daggers

Aasiakokoelma laajeni taas yhdellä kun Anttilasta tuli poimittua upea 2. levyn julkaisu elokuvasta -Lentävien tikarien talo. -Kahden levyn julkaisu tuli tosin yllätyksenä sillä leffan kannessa ei ole mitään mainintaa, että se olisi kahden levyn julkaisu -eikä takakannessakaan ole mitään mainintaa -edes extroista. Ja enkä nyt pahemmin ottanut huomioon kotelon raskautta josta myös huomaa että leffa on kahden levyn julkaisu, että se painaa hieman enemmän kuin yhden levyn julkaisu. -Mutta sinne pamahti upea leffa, suoraan myöskin TOD LOiSTavan Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme viereen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...