sunnuntai 3. kesäkuuta 2007

Miten en tajunnut katsoa, että tulis telkusta?


Neloselta olis ysiltä alkanut elokuva Maailman ympäri 80 päivässä, joka olisi kyllä pitänyt tajuta katsoa alusta asti, mutta en edes tiennyt sen tulevan tänään telkusta vasta kun sitten Swordfishin loputtua huomasin. Siis muutoin ei mikään paras elokuva minkä olen nähnyt, mutta koska siinä on itse iso Arska hauskassa sivuroolissa, niin se tekee leffasta katsomisen arvoisen. Ja toki tietysti Jackie Chanin Kung Fu huiskinta. Muutoin leffa vähän haiskahti sukalta. Alhaalla viellä Telkku.comin selostukset.
...

(Around the World in 80 Days)

Vauhdikas ja reippaalla huumorilla kyllästetty suuri seikkailu on hienosti ajanmukaistettu versio Jules Vernen klassikkotarinasta. Nuori, omalaatuinen keksijä Phileas Fogg (Steve Coogan) lyö vetoa, että hän pystyy matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Vaaroja ja jännitystä tulvivalla matkalla häntä avustaa väsymätön, tuhattaitoinen palvelija Passepartout (Jackie Chan). Maalla, merellä ja ilmassa maailman ääriin etenevällä matkalla menopeleiksi kelpaavat niin kuumailmapallot, junat kuin elefantitkin. Pääosissa: Jackie Chan, Steve Coogan, Robert Fyfe, Jim Broadbent, Ian McNeice, Kathy Bates, Arnold Schwarzenegger. Ohjaaja: Frank Coraci.

Edellispäivänä ku ei kerennyt...



Edellispäivänä ei tosiaan kerennyt katsoa leffoja ku oli kaikenlaista muuta menoa, mutta nyt sitten taas kerkee, ja munhan piti katsoa Travolta VHS kokoelmasta seuraavaksi elokuva -Swordfish. No ei sit muuta kuin pitemmittä höpinöittä leffa vaan pyörimään. Palailen sit taas sen jälkeen sit. Nyt ei muuta kuin MO!

Death Proof arvostelut

Death Proof

Ohjaus: Quentin Tarantino
Pääosissa: Kurt Russell, Rosario Dawson, Rose McGowan, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd, Sydney Tamiia Poitieir ja Tracie Thomas
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 127 min / 90 min (edited version)


Mitään järkevää tarinaa elokuvalla ei ole. Leffa on aluksi pelkkää hyvin kirjoitettua lässytystä -dialogi on siis ihan hyvää, mutta joo...
Sitten päästään siihen vauhtiosuuteen. Kurt Russelin esittämä Stuntman Mike niminen kaheli vaanii nuoria naisia "kuolemanvarmalla" autollaan. Ja viattomat kaunottaret joutuvat hänen uhreikseen. Loppu on sitten autolla kaahailua ja näyttävien stunttien vuoristorataa.

Pitää kait sitten mennä heinäkuun puolella katsomaan leffan toinen osa -Planet Terror, joka on sitten varmaan se hieman väkivaltaisempi ja vauhdikkaampi osa. Tämä eka osa -Death Proof oli selvästi tällänen alkulämmittelyosa. Vauhtia kyllä oli, mutta ei ihan niin paljon mitä odotti. Kuitenkaan mikään aivan pettymys se ei ollut, eli se yltää juuri DVD hankintatasolle. Ja pakkohan se on ainakin silloin hankittava, jos leffan toinen osa onkin sit TOD LOiSTavaa ryskettä. Mitä kyllä odotan, että tulee olemaan.
...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Jotain ihan muuta

Elikkä nyt on sitten aikaa miettiä tosiaan "jotain ihan muuta" kuin kesätyöpaikkoja kun hakemukset on nyt lähetelty muutamaan paikkaan. No nyt ei ole sitten muuta blogattavaa kuin päivän pilanimi siitä päivittäisestä perussetistä. Mutta olishan tässä sittenkin kerennyt muutkin. Oletin hieman väärin, että minulla menisi koko päivä kesätyöpaikkojen etsimiseen, mutta StaffPointistahan löytyi hetkessä yksi ja sitten oli vielä ne vuokraamot. -Mutta nyt tosiaan jotain ihan muuta kiitos kehiin.

StaffPoint -Nyt sinnekkin on pistetty hakemusta


Sieltä löytyi juuri minun opintoalan kesätyöpaikka, johon sitten lähetin hakemusta sähkärillä. Vastaanottovirkailija hotelliin Helsingin seudun hotelleihin. -Nyt vaan sit odotellaan vastausta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...