torstai 29. huhtikuuta 2010

The Bounty Hunter arvostelut

The Bounty Hunter

Ohjaus: Andy Tennant
Pääosissa: Jennifer Aniston, Gerald Butler, Peter Greene, Christine Branski ja Jeff Garlin
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 110 min
Arvosana: :)

Milo Boyd (Butler) on entinen poliisi joka on nykyiseltä työltään palkkionmetsästäjä. Milo on aivan P.A. kunnes hänelle tarjoutuu työtehtävä. -Nicole Hurley (Aniston) on livistänyt tuomioistuimen edestä syytettynä poliisin pahoinpitelystä -mihin hän on syytön -ja hänet pitäisi saada oikeuden eteen. Milon tehtävä on etsiä nainen käsiin ja viedä tämä pidätettäväksi. Työ on Milolle varsinainen unelma sillä hän saa kiikuttaa kaltereiden taakse oman ex-vaimonsa. -Aivan -Nicole on hänen exänsä. -Reissusta ei tule kuitenkaan helppo Milolle exän ollessa hankala ja häntä jahtaava rikollinen (Greene) ei helpota paljoa reissua. -Hauskaa palkkionmetsästystä.

Ihan viihdyttävä pätkä oli. -Tylsine momentteineen leffa ansaitsee sen (:))-hymiön. -Tai no -otan takaisin. -Tylsiä hetkiä ei ollut..., mutta ei myöskään hauskoja hetkiä -siis sellaisia mitä komedialta odotti. -Leffa oli vain viihdyttävä. -Se eteni hyvin -vauhdikkaita kohtia oli..., mutta ne ei ollut hauskoja. -Elokuva oli viihtyisä pettymys. -Odotti hauskaa..., mutta kesti kuitenkin katsoa. -Sitten maininta joka on pakollinen jokaisessa arvostelussani. -Hyvin mahdollisesti löytää paikkansa DVD kokoelmissa. -Ostamisessa saattaa tosin kestää -saatan jopa pihdata kun ilmestyy tarjousleffoihin..., mutta kokoelmiin on kyllä tervetullut.

Eilen leffassa: Exän jäljillä

Eilen tuli käytyä leffassa..., mutta enpä saanut aikaiseksi kirjoittaa arvosteluita -no..., kuvassa näkyy selitys sillekin --elikkä arvostelut luvassa siis tänään heti seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...