torstai 19. maaliskuuta 2009

Painttailinpa pitkästä aikaan kuvan..

Ei khyl mikään maailman parhaimpia piirroksia, mutta yritäppä itse piirtää kannettavan tietokoneen kosketuspintahiirellä -joka on vielä kaikenlisäksi yli herkkä. Piirtää, vaikka ei pidä edes nappia pohjassa. Arvatkaa oliko rasittavaa käyttää maalausta, kun pienikin hipaisu, niin tausta maalaantui kokonaan. -No onneksi on "kumoa"-painike "muokkaa"-valikoimassa. -No, mutta mitäs itse kuvaan -sehän esittää nukkuvaa Hulkkia ja ite voisin tästä tehdä kohta samoin -nukkua. Eli ei muuta kuin hyvää yötä ja MO!

DVD uutuus: Sivulliset uhrit

Sivulliset uhrit

Arska-kokoelmaa tuli laajennettua mainiolla terroristi toimintatrillerillä -Sivulliset uhrit. Kohta ei puutu enää montaa Arska-leffaa, niin sitten on kaikki mahdolliset kuvernaattorin elokuvat. -Vielä puuttuu Arskan komedioista -Lastentarhan kyttä, Junior ja Isäni on turbomies -siis DVD:nä. -VHS kokoelmista ne kyllä löytyy -kuten myös tämä tänään ostettu. Toimintaleffoista puuttuu ainoastaan enää scifirymistely 6. päivä. -Arskan varhaisimpia leffoja, kuten Herkules New Yorkissa ja Stay Hungry en ole edes vielä nähnyt missään. -Mutta eiköhän ne jostain pamahda silmiin. -Löysinhän kans Arskan tähdittämän Kaktus Jack (Villain) leffan eräästä tuntemastani DVD-liikkeestä. -Lisäksi netistähän voi sit myös tilata -kuten jo tein Red Heat elokuvan kohdalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...