tiistai 2. tammikuuta 2024

Pistinpä tilaukseen

Pistinpä sitten eBaystä tilaukseen Bubble Bobble 2 Game Boy pelin. Tammikuun 18. näkyisi olevan saapumispäivä. Ei muuta kuin odottelemaan. 

Game Boy pelit: EWJ:M2tG & C's PT

Tulipa tehtyä vuoden ensimmäiset Game Boy löydöt Kampin Konsolinet kaupasta. Löytyi tollaset pelit kuten Earth Worm Jim: Menace 2 the Galaxy ja Conker's Pocket Tales. Molemmista ikinä kuullutkaan..., mutta silti ihan kelpo löydät. Huomenna vasta pistän pelit kokeiluun ja sitten blogaan niistä lisää MatoApinan blogissa.

Päivän juoma: Pyynikin Mosaic Lager

Vanhempien luona oli poikkeuksellisesti tänään pienet kutsut kun oli saksansukulaisia kylässä. Kutsuilla sitten ruokapöydässä otin ruokajuomaksi tollasen Pyynikin Mosaic Lagerin.
Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa joista toinen on  -"For the Can" -tarra jolla pääsin 45. tasolle. 
Toinen tarra on -"Riding Steady" -tarra jolla pääsin 48. tasolle.

Uusi Facebook profiilikuva

Piti vaihtaa Facebook profiilikuva hieman ajankohtaisempaan kuvaan nyt kun joulu meni jo. Nyt on vain jäätävä kylmyys ajankohtaista joten otin kuvan missä kasvot osittain peitossa suojassa pakkaselta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...