tiistai 15. marraskuuta 2011

DVD uutuus: Sneakers

Sneakers

Anttilasta lähti mukaan tämä ennenäkemätön -kovilla tähdillä ladattu trilleri/-komedia. -Leffassa nähdään mm. Robert Redford, Dan Aykroyd, Sidney Poitier, David Strathairn ja Mary McDonnell. -Huomisillan leffa varmistettu.

Toinen ostosten esikatselu

Anttilassa tuli tehtyä uusi käynti tänään ennen leffaan menoa MatoApina tiimin kanssa. -Eipä muuta kuin esittelemään tehty löydös. -Erillisessä blogauksessa -kuten aina.

DVD uutuus: Harry Potter ja kuoleman varjelukset, Osa 2

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, Osa 2

Anttilan näyteikkunassa tuli nähtyä että tämä oli tulut jo myyntiin -niin ryntäsimpä sen saman tien poimimaan ittelleni oman. -Ja nyt on sitten kaikki Potter leffat kokoelmissa. -Ei muuta kuin putkea vaan joskus tekemään.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli raahauduttua niin turhaan kouluun kun ei sitten ollutkaan tunteja..., mutta onneksi kotimatkalla takaisin Helsingin keskustassa tuli tehtyä Anttilassa pelastava löytö turhalle reissulle. -Siitä sitten enempi tosin omassa blogaauksessaan. -Kaupunkireisulla tuli vastaan yks hare(horo)krishna jolta ostin tuon pussukan missä pari leivonnaista. -Mutta -ei muuta kuin esittelemään tuo ostos.

C.S.I.:Miami

Mitäs illan CSI Miamissa tänään olisi luvassa...?
...
Huijaava kuolema. Seksileikit karkaavat käsistä ja miehelle tarkoitettu opetus muuttuu murhaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...