keskiviikko 9. marraskuuta 2022

DVD uutuus: The First Wives Club

The First Wives Club

Ja tässä se on -illan leffa -ennennäkemätön hömppäkomedia -Hylättyjen vaimojen kerho. Mutta ennen kuin pistän leffan pyörimään niin rupean tästä valmistamaan illan safkaa.

DVD uutuus: Minions: The Rise of Gru

Minions: The Rise of Gru

No tämä se ei vielä ole vaikka hauska leffa onkin. Tämä tuli käytyä katsomassa teattereissa joten saa vielä odotella korkkaamistaan.
 

DVD uutuus: Musa the Warrior & the Princess of the Desert

Musa the Warrior & the Princess of the Desert

Tämä elokuva pisti silmään Filmihullussa: löytyi nimittäin alelaarista vain 5€ hintaan ja on kuitenkin kolmen levyn julkaisu. Ja samalla sain aasialeffakokoelmiini uuden tulokkaan. Olen muuten enemmän Hollywoodin ystävä..., mutta Aasiasta (Kiina..., Japani..., Korea) tulee kyllä myös aika kovia leffoja. En ehkä tänään kuitenkaan vielä korkkaa tätä leffaa sillä illan leffa on jo valittu. Selviää sitten mikä seuraavien esittelyblogausten aikana. 
 

DVD uutuus: Fiendish Films

Filmihullusta lähti mukaan tämä Fiendish Films niminen neljän elokuvan boxi mikä sisältää seuraavat elokuvat:

  1. Coraline
  2. 9
  3. The Vampire's Assistant
  4. Casper
Coraline
Tämä animaatioleffa on minulle vielä näkemätön..., mutta ainakin trailerien perusteella ihan mielenkiintoisen oloinen elokuva.

9
Samaten tämä toinen animaatiopätkä on minulle vielä näkemätön..., mutta samalla tavalla edellisen filmin kanssa niin trailerin perusteella ihan mielenkiintoisen oloinen elokuva. 

The Vampire's Assistant 
Tämän leffan olen puolestaan nähnyt erään kaverin luona ja oli kyllä ihan hyvä pätkä. Tervetullut myös omiin kokoelmiin. 

Casper
Tämä leffa löytyy jo entuudestaan kokoelmista..., mutta sen ylimääräisen version voi aina heivata jonnekin - vaikkapa Sörnäisten Pieneen leffapuotiin - jos ylipäänsä ottavat vastaan. Jotkut leffat ei vaan kelpaa niille - kokemusta on.

Ostosten esikatselu

No nyt lähti kunnon setti elokuvia Filmihullusta. Perehdytään niihin tarkemmin omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Cidre De Bretagne Doux

Tuli ostettua ruokajuomaksi hieman tyylikkäämmän näköinen pullo - nimittäin Cidre De Bretagne Doux -merkkistä omenasiideriä. Enpä ole aikaisemmin testannut sillä en ollut merkannut sitä vielä Untapped sovellukseen. Nytpä se on sinnekin merkattu ja eipä tullut tarraa tälläkertaa. 

Game Boy pelit: Pokémon Trading Card Game

Kampin Konsolipelit liikkeestä lähti mukaan lajissaan toinen Pokémon teemainen peli kokoelmissani. Pokémon Trading Card Game joka osoittautui harvinaisen hankalaksi. Mutta oli halvin niistä kaikista Pokémon peleistä mitä siellä oli saatavilla niin olihan se poimittava. Muut oli tosiaan jotain 50-60€ luokkaa kun tämä puolestaan oli vain 26€ mikä myöskin melko kallis..., mutta vielä sijoittamisen arvoinen hinta.

Salatut elämät

Jakso 4304: Sikisi jommastakummasta 

Noel-hahmolle ei paljastunut yhtikäs mitään saamistaan dokumenteista joten hän pyysi Daniela-hahmoa urkkimaan tietoa poikaystävältään Henrik-hahmolta ja siihen jakso päättyikin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...