tiistai 29. tammikuuta 2008

"Good Night Darling" Miniklip

Jeps jeps. Hyvänyön goottienkelitypy Miniklipin saattelemana lähden tästä höyhensaarille. -Kauniisti toivottaa mulle "Good Night Darling" -minä vain tokasen, että hyvää yötä ja MO!

XxX (:p...:D) EDIT. Jo 29 kävijää B)

Eipä jaksanut enää editoida alkuperäiseen blogaukseen, joten erillisenä tänne. -Nyt kävijöitä on jo 29 -ja tähän sitten muokkaan (EDIT.) mikäli tulee lisää -niinkuin varmaan tuleekin, mutta 29 on tämän hetkinen määrä =)...B). -Ei tietysti vedä vertoja MatoApinan yli tuhanteen kävijään/käyntiin, mutta omana private (B)) blogina aika hyvin. Olihan sielä vielä aamulla vain 8 kävijää.
...

Kävijähehkutus blogaus editointeineen -kuva
...

EDIT. 32 kävijää..., -joops.

DOUBLE EDIT. 34 kävijää -FUCK YEAH B)!!

Kauhukoira 3 boxi harkinnassa

Vakavassa sellaisessa. Kyllä toi nyt pitää hankkia, kun kerran on myös Kauhukoira 1 -ja 2 boxit kokoelmissa. -Tai pelkät leffat -pakkaus on päätynyt aina roskakoriin. -Mutta tota 3. boxia vois kyllä melko pian harkita ostaa. Boxi sisältää seuraavat elokuvat:
...

» Are You Scared


» Day of the dead


» Eaten alive


» Evil Aliens


» House of Blood


» I spit on your grave


» Minotaur


» Reeker


» Texasin Moottorisahamurhat

» The Nun

» Uhka


» Wilderness

Vain 8 kävijää blogissani :'(...:/...:|...

Käyntimittari näyttää 8 kävijää, kun menin vaihtamaan mittarin, että näkyy vain satunnaiset kävijät. -No on toi nyt parempi tsydeemi, kuin että mittari kasvaa jokaisesta omasta käynnistä. Painelin huvikseni F5 painiketta ja käyntimittari nousi kuin..., sehän nousi kuin..., -ööh. -No joka painalluksella kuitenkin nousi. Nyt näen varmuudella, kuinka paljon minulla on kävijöitä.
...

EDIT. No nyt on jo 10 kävijää B).

DOUBLE EDIT. 15 kävijää jo B)...=). -Lakkais jo tulemasta..., -WHAT :o?? -No ei jaksa joka kerta editoida :ashamed:...:p...:D.

TRIPLE EDIT. Juuri kun pääsin lisäämästä DOUBLE EDITtiä, niin pitää tulla kaksi kävijää lisää, eli nyt niitä on 17.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...