sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Ghost Rider arvostelut


Ghost Rider

Ohjaus: Mark Steven Johnson
Pääosissa: Nicolas Cage, Eva Mendes, Wes Bentley, Peter Fonda ja Donald Logue
Tuotantovuosi: 2006
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 114 min

Johnny Blaze (Cage) tekee diilin itsensä paholaisen (Fonda) kanssa. -Jos hän myy sielunsa paholaiselle tämä parantaa Johnnyn isäpapan (Brett Cullen) syövästä. -Isähän parantuu, mutta kuolee seuraavassa moottoripyörästuntissaan. Ja Johnnyllä on yllään paholaisen kanssa tekemä sopimus. -Hän on aaveratsastaja. Öisin hän muuttuu liekehtiväksi luurangoksi ratsunaan liekehtivä moottoripyörä, ja hänen tehtävänsä on tuhota paholaisen poika (Bentley) ja tämän apurit. Sitten hän saa sielunsa takaisin. Samassa hän saa takaisin myös jotain muuta, jonka hän joutui jättämään taakseen kirouksensa johdosta. -Kauniin lapsuudenajan tyttöystävänsä Roxanna Simpsonin (Mendes).

Ghost Rider oli parempi mitä odotti. -Totta kai pikkasen häiritsi tietokoneella toteutetut kohtaukset, mutta eivät ne sentään koko leffaa pilanneet. Vauhdikas toiminta ryyditettynä vauhdikkaalla soundtrackillä, mm. Ozzy Osbournen Crazy Train soi yhdessä kohtaa kun Cage valmistautuu huikeaan stunttiinsa -tekevät leffasta kerrassaan loistavaa katseltavaa ja Nicolas Cagen roolisuoritus on piste iin päälle. -Kyllä suosittelen.

...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

DVD uutuus kokoelmissa: The Color Purple


Käväisin kampin makuunissa ostamassa tämmöisen leffan kuin The Color Purple. Steven Spielbergin klassikkoleffa ja koomikkona paremmin tunnetun Whoopie Goldbergin debyyttielokuva. -En paljoa tiedä leffasta, mutta Spielberg ja K-15 merkintä kertovat, että leffa voisi jopa olla ihan hyvä. -Minulla kun on monipuolinen leffamaku. Voisin säästää leffan katselun ensi viikonlopulle. Sen verran pitkä leffa että arkipäivinä ei kerkeäisi millään.

...

Spielberg ja K-15 merkintä sai minut vakuuttumaan leffan hyvyydestä :o??

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...