perjantai 1. kesäkuuta 2007

Travolta jatkaa pahistelua VHS leffassa...

...Swordfish. Upeaa toimintaryskettä Matrixin tuottajilta. Travolta on jälleen kerran pahiksen roolissa -ja hyviksenä nähdään X-Men leffoissa Wolverinnea näytellyt Hugh Jackman. Naiskauneutta tuo leffaan Halle Berry ja sivuosien muut seksikkäät pimut. -Travoltan pahistelut ei lopu tähän leffaan sillä mies näyttelee konnaa myös elokuvassa -The Punisher, jonka katson sitten listalta seuraavaksi.

Leffa-arvostelut siirretään huomiseksi

No taas meni kaatumaan kun toista kertaa yritin kirjoittaa leffa-arvosteluita. Nyt meni kyllä jaksaminen aloittaa kolmannen kerran uudesataan, eli huomiseksi siirtykööt arvostelut -jumalauttah. -Siis v|ttu mikä romu pa5ka ku koko ajan kaatuilee. Kyllä tää sit muuten toimii ihan mainiosti, eli kokonaan uuden koneen tarpeessa en ole. Mutta sais loppua noi kaatuilut. Tässähän tulee kohta ihan hulluksi.

Tietsikka kaatuilee alituiseen



H3lvetti että on raivostuttavaa. Tietokoneeni kaatuilee aina paikoittain kesken blogauksen -sammuu itsestään ja käynnistyy sitten uudestaan. Sitten voi kyllä palauttaa sinne minkä aikana tietsikka kaatui, mutta vaivalla kirjoittamat tekstit ovat sit aina poistuneet. Paitsi kerran oli tallessa tekstit. Nytkin olin kirjoittamassa leffa-arvosteluita näkemälleni -Death Proofille -ja yhtäkkiä vain simahti ja käynnistyi uudestaan. Ihan hemmetin ärsyttävää varsinkin kun kesken kirjoittamisen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...