tiistai 25. lokakuuta 2022

Salatut elämät

Jakso 4294: Kristian on tuskajussi.

Kuten oheisesta kuvasta näkee niin Mira-hahmo on palannut vauvoineen takas vankilaan tietämättä että Viola ja Nella-hahmot puolestaan ovat päässeet koevapauteen. Mira-hahmo soittaa Viola-hahmolle vankilasta..., mutta se jäi vielä vähän auki. Viola-hahmolla oli ainakin hämmästynyt ilme kun kuuli Mira-hahmon olevan takas vankilassa. Nyt oli ainakin taas ihan jännä jakso. Innolla odottelen seuraavaa.

Salatut elämät

Jakso 4293: Ehkä joskus vielä nähdään.

Camilla-hahmo lähti kopterilla maailmalle..., Eva-hahmo meinasi jäädä kiinni pettämisestä..., mutta keksikin nokkelan valheen joka upposi. Niin ja Nella -ja Viola-hahmot pääsivät koevapaalle vankilasta ja törmäsivät Kristian-hahmoon. Ja Mira-hahmo nähtiin vauvansa kanssa vankilan edustalla seisoskelemassa..., mutta vielä ei tiedetä meinaako ilmiantaa itsensä vaiko ei. Ja sitten vielä lopuksi että poliisihahmot Laura ja Joanna kävivät Mira-hahmon piilopaikalla..., mutta se oli jo kerinnyt lähteä. Tulipa nyt paljon tekstiä vaikka nyt ei edes ollut mitenkään kummoinen jakso. 
 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...