tiistai 3. heinäkuuta 2007

Myöhään aloitetaan leffaa, mutta...

Kaupunkireissulta tultuani ryntäsin heti tietsikan ääreen blogaamaan päivän tapahtumista ja siinähän se aika sitten riensi. Mutta kyllä mä nyt ton aijon vielä tänään katsoa ton -Tappavat arvosanat (Teaching Mrs. Tingle). Seuraavaksi nyt vaan vielä hyvän yönblogaus ja sitten leffaa.

"Pari" uuttaa leffaa kokoelmiin

Ja tuo "pari" on launausmerkeissä, koska kaksi leffaa yhdellä levyllä. Joop. Oltiin jossain ihmeen romuliikkeessä missä myytiin kaikenlaista ja sieltä sitten löytyi halpis DVD leffoja, mm. sellanen, missä oli yhdellä levyllä sekä Talented Mr. Ripley ja Teaching Mrs. Tingle. No sehän piti sitten poimia mukaan. Varsinkin kun äiti tarjoutui maksamaan :ashamed:...B)...:D. -Tänään voisi vielä katsoa tuon Teaching Mrs. Tinglen. Jotain pätkiä olen nähnyt, mutta en kyllä muista paljoa.

Kaverin kanssa Korkeasaareen

Kaveriporukalla oltaisiin Korkeasaareen tänään menossa. Nyt kun on hyvä sää ulkoilla, niin sainpa kaverilta soiton, että jonnekkin ulos voisi mennä ja saatiin ideaksi lähteä Korkeasaareen. Vois ottaa kameran mukaan. Sieltähän saa vaikka mitä hauskoja kuvia. Ja niistä sitten Korkeasaarireissutarina.

Ja se oheinen tuote...

Jeps. Tollasen hauskan Die Hard 4.0 Beer Vestin takia ostin lehden. -Ton voi sitten pukea kalja -tai limsapullon ylle ja pitää sen kylmänä. -Käyttöön vaan seuraavissa illanistujaisissa, joita varmasti tulee vielä tämän kesän aikana. Siis ei minun järjestämänä, vaan yleisesti.

Akateemisesta kirjakaupasta ostin...


...Total Film lehden. Ennen ostin lehteä paljon useammin, kun se ilmestyi myös suomeksi, mutta nyt on jäänyt harvemmaksi. Nyt ostin tämän uusimman lähinnä vain sen takia, koska siinä tuli ohessa sellanen hauska tuote, josta oma erillinen blogaus. Itse lehden sisältö osoittautui kyllä hieman tylsäksi. Yleensä sentään on jotain uutisia tulevista hittileffoista tai tulevista mahdollisista filmatisoinneista, kuten esim. kerran oli uutisia, että mahdollisesti tehtäisiin kolmas Predator elokuva missä mukana sekä Arnold, että Danny Glover.

-Mutta nyt leffan sisältö vähän kusahti, mutta oheisen tuotteen ansiosta se oli ostamisen arvoinen. Ja rahallinen menetys oli vain 8,90€ ja tilillä oli hieman yli 80 euroa, kiitos äidin pistämän kuukausirahan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...