lauantai 3. tammikuuta 2009

W. arvostelut

W.

Ohjaus: Oliver Stone
Pääosissa: Josh Brolin, Thandie Newton, Scott Glenn, James Cromwell, Ellen Burstyn, Bruce McGill, Richard Dreyfuss, Elizabeth Banks, Jeffrey Wright, Ioan Gruffudd ja Colin Hanks
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Draama/komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 129 min
Arvosana: :)

Elokuvassa seurataan Yhdysvaltain presidentti George W. Bushin elämää hänen nuoruusajoista, hänen kaudestaan presidenttinä. -Elokuvan alkupäässä pompitaan nykyhetkestä menneeseen, kun taas loppupäässä eletään koko ajan nykyaikaa -tai nyttemmin mennyttä aikaa kun Bush ei ole enää presidentin virassa, mutta sitä hänen hallintoaikaa elettiin elokuvan loppuajan. -Ehkä itse arvosteluihin sitten.

-Oliver Stonen W. leffasta tekee hyvän sen näyttelijävalinnat eri tunnettujen politiikkojen rooliin, esimerkisi Richard Dreyfuss oli oiva valinta Dick Cheneyn rooliin, tai Jeffrey Wright oli kuin ilmetty Gen. Colin Powell. -Samaten Thandie Newton Condoleezza Rizen roolissa oli nappiosuma ja itse W. Bush, eli näyttelijä Josh Brolin oli kuin luotu ex-presidentin rooliin. -Muutoin leffa oli kyllä aika pitkäveteinen -pelkkää puhettä, mutta se nyt oli odotettavissa. -Komedia lajitelman olisi voinut jättää väliin, sillä ei nyt elokuvassa silleen varsinaisesti mitään komediaa ollut. -Olihan siinä vitsejä, mutta kyllä pelkässä draamassakin voi olla vitsejä välissä. -Leffa ei nyt aivan yltänyt suosiooni, joten ansaitsee nyt vain (:)) hymiön, joka nyt on hyvä muttei kuitenkaan paras. -Kuten jokaisessa arvostelussani olen todennut -pakko todeta nytkin, DVD kamaa... -no, ehkä sit ALE-laarista korkeintaan.

DVD uutuus: Man cheng jin dai huang jin jia

Man cheng jin dai huang jin jia

Juu, eli siinä on leffa alkuperäisellä nimellään ja suomeksi se kuuluu Kultaisen kukan kirous, joka siis myös tuli ostettua samaiselta Anttilareissulta. -Sinne meni aasiahyllykköön hiipivän tiikerin ja lentävän tikarin seuraksi. Niin, kaltaistensa muinaiseen kiinaan sijouttuvien leffojen seuraan. -Löytyy kokoelmista myös nykyaikaan sijouttuvia kiinaleffoja, kuten esim. Shaolin Soccer, Kung Fu Hustle ja CJ7.

DVD uutuus: The Patriot

The Patriot

Vuoden ekat DVD ostokset tuli tehtyä Anttilassa, josta mukaan lähti Mel Gibsonin historiaspektaakkeli The Patriot, joka löytyy myös entuudestaan VHS leffana, mutta LOiSTavuutensa ansiosta ja DVD:n ikärajan K-18 ansiosta tuli sitten poimittua se mukaan kokoelmiin. -Varmaan myyntikikka tuo K-18 merkintä ku eihän se nyt ollu sen raaempi kuin alkupeträinen K-14 versio. -Tämä DVD versio on tosiaan pidennetty versio.

Vuoden 2009 eka blogaus

Noniin. -Tästä blogauksesta lähtee sitten minu vuoden 2009 blogaukset käyntiin. -Tänään tuleekin paljon juttua, nimittäin eiliset pari uutta DVD leffaa joita eilen en kerennyt esitellä, ja tänään olen leffaankin menossa, eli arvostelut luvassa sitten illempana.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...