lauantai 15. tammikuuta 2011

DVD uutuus: Horton Hears a Who!

Horton

Animaatiohyllyyn lähti myös laajennusta -nimittäin Ice Age leffojen tekijöiltä hauska animaatiopätkä -Horton Hears a Who! -Samalla laajentui myös Jim Carrey kokoelma sillä koomikkohan kuullaan leffassa itse nimiroolissa Hortonina. -Kelpo löydöt tuli tehtyä.

DVD uutuus: Dragonball: Evolution

Dragonball: Evolution

Anttilan uudesta kaksi leffaa kympillä laarista lähti mukaan tollanen varmasti aika huono..., mutta viihdyttävä toiminta/-fantasia leffa. -Enpä pistä mitään odotuksia leffaan niin enpä ainakaan pety niin pahasti mikäli sitten kusahtaisikin. -Mutta yllätyn jos onkin hyvä. -Sinne meni fantasiahyllyyn muiden seuraksi.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja tuli noteerattua uusi hyllykkö; -kaksi leffaa kympillä. Ennen oli se kaksi leffaa kahellakympillä..., mutta tämä taisi nyt tulla tilalle. -Samoja leffoja kuitenkin mitä silloin myytiin siinä kaksi leffaa kahelkympil. -Eipä kait sit muuta kuin esittelemään mitä löytyi. -Toki errillisissä blogauksissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...