perjantai 10. elokuuta 2007

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer arvostelut

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Ohjaus: Tim Story
Pääosissa: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Kerry Washington, Andre Braugher ja Laurence Fishburne
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA/UK/Saksa
Gendre: Toiminta
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 92 min


Ihmeneloset elävät rauhallista elämää. Reed Richardsin (Gruffudd) ja Sue Stormin (Alba) on tarkoitus mennä naimisiin, mutta tuntematon uhka pilaa heidän hääseremoniansa. Uhka, joka komeetan lailla lähestyy maata ulkoavaruudesta, mutta tuntuu liikkuvan harkitusti tiettyihin paikkoihin. Uhka on nimeltään Hopeasurffari (ääni Fishburne), joka tuhoaa jokaisen planeetan matkallaan ja on seuraavaksi kohteekseen ottanut maapallon. Ihmenelosille tulee taas töitä pelastaa maailma. Apuun he saavat kuolleista nousseen vanhan vihollisen Victor Von Doomin (McMahon), joka auttaa heitä kukistamaan Hopeasurfarin. - Mutta Hopeasurfarista paljastuukin, että hän ei ole se varsinainen uhka. Hän vain palvelee erästä paljon suurempaa voimaa, halusi hän tai ei. Ainoa mahdollisuus saada hänet voimattomaksi, on saada hänet erilleen laudastaan. Siinä he onnistuvatkin, mutta sitten Von Doom kääntyy heitä vastaan ja ottaa laudan itselleen. -Ja taistelu alkakoot.
...

Fantastic Four -Hopeasurfari on ehkä paikoin hieman pitkästyttävä, mutta toimintakohtaukset ovat kyllä parasta laatua ja pelastavat leffan totaaliselta tyrmäykseltä. Eli kyllä oli katsomisen arvoinen. Ja myöskin DVD:lle ostamisen arvoinen. Hauskoja vitsejäkin riitti -ehkä jopa enemmän kuin ykkösleffassa. Välillisen pitkästyttävyyden takia leffa ei kuitenkaan saa aivan täysiä pisteitä. Kyllä nyt kasi pamahtaa. Kiitos tehosteiden.
...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Fantastic 4 tuoreessa muistissa

No nyt on ykkös Ihmeneloset tuoreessa muistissa. Nyt sitten vaan katsomaan, mihin aikaan Hopeasurfari menisi ja sitten vaan reissuun kaupunkiin kakkosta katsomaan. Lippujen saannissa tuskin on hankaluuksia -tai se jää nähtäväksi, eihän sitä tiedä. Mutta luulen kyllä ja pidän peukkuja, että helposti saa vielä hyvät paikat. Siis hyvän paikan. Ittekseni hieman ajattelin mennä.

Fantastic 4our tuoreeseen muistiin, sillä...

Niin. Sillä vois tänään sit mennä katsomaan iltanäytökseen sen jatko-osan Rise of the Silver Surferin. Eipä tänään oikein muutakaan ohjelmaa. Tänään piti tosin mennä taas uudestaan hietsuun, mutta sitten lössiä ei oikein saatukkaan enää mukaan, joten kelpo syy sitten mennä leffaan tänään. -Mutta nyt sitten vaan ensimmäistä Fantastic 4ouria vaan pyörimään ja latautumaan tuoreeseen muistiin.

Siskolle 18-v synttärilahjaksi

Ostin siskolleni synttärilahjaksi elokuvan Napoleon Dynamite, joka osui kyllä nappiin. Sen lisäksi että sisko tykkäsi lahjasta, innostuivat vanhemmatkin leffasta. Tämä oli siitä helppo lahjaostos, sillä sisko on muutamaan otteeseen hehkuttanut leffaa tosi hyväksi ja että olis halukas hankkimaan sen joskus. Katottiin sit heti aamusta leffa ja kieltämättä, olihan se ihan hauska. Eli hyvä ostos oli.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...