maanantai 30. toukokuuta 2011

DVD uutuus: Proof of Life

Proof of Life

Niin -ja sitten lähti vielä tämä mainio leffa -joka voisi muuten olla illan leffa tänään. -Proof of Life -Todistettavasti elossa -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Viimeksi VHS:ltä tuli tämä nähtyä -joten ihan hyvä että löytyy nyt myös DVD:nä.
...
EDIT. Eiku kyllä se Teräsmies taitaa olla sittenkin illan leffa. -Kakkonen siis.

DVD uutuus: Minä päivänä tahansa

Minä päivänä tahansa

Lisäksi Anttilasta lähti tämä Oliver Stonen ohjaama -ja lukuisten tähtinäyttelijöiden tähdittämä urheiludraama -Minä päivänä tahansa. -On muuten ennenäkemätön leffa (pätkiä ei lasketa) -joten ihan hyvä että löytyi sieltä Anttilan valikoimista ja lähti mukaan matkaan.

DVD uutuus: Teräsmies IV

Teräsmies IV

Lisää Teräsmiestä -ja tätä poimiessa mukaan en sitten kattonut tarkemmin että se on neljäs teräsmies-leffa ja ostin sen siinä luulossa että se on ykkösleffa. -En huomioinut ollenkaan tuota IV:tä aluksi. -Mutta kokoelmiin se olisi joka tapauksessa päätynyt -eli eipä pahemmin haittaa. -Nyt on vaan metsästettävä jostain Teräsmies ykkönen -ja III -ja muut puuttuvat -kuinka monta näitä nytr onkaan. -Tämä nelokki Teräsmies saattaa muuten olla se minkä näistä olen nähnyt.

DVD uutuus: Superman II

Superman II

Anttilasta lähti tämä Teräsmies 2 upea 3 levyn julkaisu -sisältää kaksi ohutta koteloa joista toisessa kaksi levyä -elokuva -ja bonusmateriaalit -ja toisessa kotelossa ohjaaja Richard Donnerin versio elokuvasta. -Donner ohjasi ensimmäisen Superman elokuvan -ja jatko-osan ohjauksesta vastaa puolestaan toinen Richard niminen ohjaaja -nimittäin Richard Lester. -Enpä ole muuten aikaisemmin nähnyt tätä kakkos Teräsmiestä -enkä muista edes olenko nähnyt ykköstäkään. -Jonkun välistä olen kyllä nähnyt..., mutta en nyt muista minkä niistä.

Ostosten esikatselu

Tulipa tossa poikettua Anttilassa ja tehtyä ihan kivat ostokset. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään nämä tehdyt ostokset. -Jokainen omassa blogauksessaan.

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Tää kuva on ihan vaan testikuva. -Otin alunperin kuvan seuraavaksi blogattavaa ostosten esikatselu blogausta varten..., mutta kamera räpsi tyhjää -sitten päätin testata ottamalla ittestäni kuvan ja aika tyylikäs kuva tulikin. -Sinne meni heti uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan. -Onneksi sain sitten myös otettua sen ostosten esikatselu kuvan. -Jostain kumman syystä se ei eka tahtonut ottaa. -Näkyi vain musta ruutu kun räpsäytin kuvan. -Mutta seuraavaksi siis se ostosten esikatselu blogaus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...