tiistai 8. syyskuuta 2009

DVD uutuudet: Viisasten kivi, Salaisuuksien kammio, Azkabanin vanki, Liekehtivä pikari ja Feniksin kilta

Harry Potter ja viisasten kivi
HP ja salaisuuksien kammio
HP ja Azkabanin vanki
HP ja liekehtivä pikari
HP ja Feniksin kilta

Aluksi olin Potterien suhteen..., että kerta riittää teattereissa nähtynä eikä jaksa DVD:lle hankkia..., mutta nyt sitten tulin toisiin ajatuksiin ja päätin sitten poimia kaikki myynnissä olevat Potterit kerralla -jopa hieman pettymykseksi osoitautuneen Feniksin kiltan. -Ja täten pitää nyt hankkia myös vielä suuremmaksi pettymykseksi osoittautunut -Puoliverinen prinssi..., mutta ei kyllä uutuutena.

Uusi kännykkä -TAAS (???)..., merkkiä Nokia 2600

Taas kävi siten..., että riivatun vanha kännykkäni..., joka jo kerran aikaisemmin hävisi ja jonka takia jo kertaalleen jouduin ostamaan uuden varakännykän -pääsi taas kerran häviämään. -Ja koska aikaisempi varakännykkä on siskoni käytössä piti sitten taas hankkia uusi varakännykkä. -Eli nyt jos vanha kännykkäni sitten tuppaisi taas löytymään..., niin sitten tämä uusi -kuten se aikaisempikin varakännykkä -menee varakännykäksi porukoiden kotiin.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli taas osteltua läjä kaikkea..., mutta ennen läjän esittelyä on kyllä esiteltävä eräs läjään kuulumaton -toistamiseen uusi tuote (???)...

DVD uutuus: Herra Deeds

Herra Deeds

Tämä viimeinen Sandler leffa onkin nähty useaankin kertaan..., sillä se löytyy myös VHS kokoelmista. -MatoApinan muutkin jäsenet ostivat tämän kokoelmiinsa -minä sitten innostuin tämän lisäksi poimia nuo edellämainitut.

DVD uutuus: Zohan -Lupa saksia

Zohan -Lupa saksia

Tämäkin oli ostovaiheessa aikaisemmin näkemätön leffa..., mutta se tuli katsottua ekana kaikista ostetuista. -Leffa alkaa lupaavasti -hauskoja vitsejä riittää..., mutta loppu menee hieman överiksi. -Itteäni se ei nyt kauheammin haitannut..., mutta Tontsan mielestä leffa lässähti Norbitin tasolle..., jota hän dissaa yli kaiken.

DVD uutuus: Voitte suudella sulhasta

Voitte suudella sulhasta

Tätä toista Sandler komediaa en olekkaan vielä nähnyt..., joten se oli selvä että se oli hankittava. -Vielä(kään)..., sillä eipä nyt ole kerennyt..., mutta eiköhän se tässä lähi päivinä tule katsottua...? -Jos vaikka jo tänä iltana.

DVD uutuus: Klik!

Klik!

Viime perjantaina tuli tosiaan käytyä Anttilassa ennen Raxiin menoa ja sieltä lähti mukaan liuta Adam Sandlerin komedioita..., mm. kerran teattereissa nähty kaukosäädinhupailu -Klik! -Tuli muuten näillä ostoksilla avattua Sandler kokoelma aika reippaasti. -Sitä ennen oli vain yksi leffa mieheltä kokoelmissani.

Ostosten esikatselu

Viime perjantaina tuli käytyä team MatoApinan kanssa Raxissa..., mutta sitä ennen tuli poikettua Anttilassa josta lähti mukaan nuo kuvassa olevat heti seuraavaksi esiteltävät tuotteet.

C.S.I.: New York

Voisikin jättää väliin nämä tiistaiset CSI New York blogaukset, sillä ne on jo kertaalleen blogattu. -Kuva aikaisemmasta blogauksesta samaisesta jaksosta, joka tulee tänään. -Pistetään nyt kuitenkin sepitykset alas.
...
Syvyyden salaisuus. Sukelluspukuisen ruumiin löytyminen vie Hawkesin vedenalaisiin töihin.Johtolankoja etsiessään hän huomaa ettei pääse enää omin avuin ylös. Macin tutkimukset viittaavat Balkanin ongelmien ajehtineen New Yorkin edustalle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...