maanantai 4. maaliskuuta 2024

Salatut elämät

Jakso 4538: Basic Aino - vaiston varassa.

Aino-hahmo tekee Sharon Stonet. 

Game Boy pelit: Boxxle

Sitten lähti vielä tollanen Boxxle niminen peli klassiselle Game Boylle. Kivan näköinen peli ja tervetullut pelikokoelmiini. Kylläpä tuli tehtyä hyvät löydöt tälläkertaa. 

Game Boy pelit: Gargoyle's Quest

Sitten löytyi klassiselle Game Boylle pari peliä joista toinen on tämä Gargoyle's Quest niminen peli. Tähän olen törmännyt Instagramin Game Boy peli sivuilla mitä seuraan - kiva että Instagramista tuttu peli löytyi kokoelmiin. 
 

Game Boy pelit: Animorphs

Toinen Game Boy colorille kuuluva peli on tämä Animorphs niminen peli missä on ainakin tyylikäs kuva pelin kasetissa. Odotan tältä hankalaa pelielämystä. Mutta silti ihan kiva löytö kokoelmiin.

Game Boy pelit: Powerpuff Girls

Nyt tuli tehtyä hyvät löydöt Kampin Konsolinet kaupasta. Lähti mm. mukaan tämä Powerpuff Girls peli Game Boy Colorille. Varmasti on hauska peli. Tämän varmaan pistän ekana näistä tänään hankituista peleistä kokeiluun.

Ostosten esikatselu: Game Boy pelit

Nyt löytyi niin monta uutta peliä sieltä Kampin Konsolinet kaupasta että poikkeuksellisesti tämmönen ostosten esikatselu blogaus ja esittelen sitten kunkin pelin erikseen omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...