tiistai 12. toukokuuta 2009

DVD uutuus: Tahraton mieli

Tahraton mieli

Anttilasta lähti myös toinen Jim Carreyn leffa -hieman totisempi, mutta kuitenkin hyvä -Tahraton mieli. Tämäkin löytyy -tai pikemminkin löytyi VHS kokoelmista, kunnes lainasin sen yhdelle kaverilleni joskus vuosia sitten -enkä ole vieläkään saanut takaisin. Nyt se ei kyllä enää haittaa. -Kyseinen kaveri taisi tosin luvata, että ostaa ite minulle pienenä korvauksena viiveestä tämän leffan, mutta kyllä sen itsekkin voin hankkia -ei sillä niin väliä.

DVD uutuus: Sähköputkimies

The Cable Guy -Sähköputkimies

Itäkeskuksen Anttilasta lähti mukaan matkaan Jim Carreyn hulvaton komedia -Sähköputkimies, joka löytyy jo entuudestaan VHS kokoelmista. -Nyt on viime aikoina paljon kerääntynyt näitä jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyviä -viimeksi eilen mainiot Morgan Freeman trillerit.

Jim Carrey kokoelma ja parin uuden tulokkaan esikatselu

Mitenkäs nyt noin surkea muutama Carrey-leffa, vaikka näyttelijä kuuluu yksiin ykkössuosikkeihini -minulla kun ei ole yhtä tiettyä suosikkinäyttelijää, kun niin monta hyvää -vaikea päättää kuka paras, niin kaikki sit jakaa ykkössijan.. -Hjoops, mutta nyt meni aiheen ohi. -Mutta siitä mistä aloitin, että onpa säälittävän vähän vaikka suosikkinäyettlijä onkin. Mutta tänään paisui peräti kahdella leffalla, jotka voi bongata ylläolevasta kuvasta -siitä vain veikkailemaan mitkä ovat kyseiset uutuudet. Vaikka tosin pian esittelen ne seuraavaksi.
-Mitäs Carrey-leffoja kokoelmistani löytyy..? -Voisinkin listata ne tähän alas linkittöminä.
...

  1. The Mask -Naamio
  2. Nuija ja tosinuija
  3. Batman Forever
  4. Sähköputkimies
  5. Bruce taivaanlahja
  6. Tahraton mieli
  7. Taalat taskuun, Dick ja Jane
  8. Numero 23
Miksikäs nää yhdet leffat, nro. 4-ja 6 ovat tummennettuja ja muut ei...? -Hmm..

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...