perjantai 5. syyskuuta 2008

Vuosi 2000

Tollanen vuonna 2000. -Tollasta lookkia en kyllä enää saa vaikka antaisin hiuksien kasvaa vaikka kuinka. Kiitos perinnöllisen kaljuuntuvan pääkopan. -Siinä olikin viimeinen kuva. -MatoApinan Hulk kiittää ja kumartaa.

Vuosi 1998

Tollanen vuonna '98. Oikeasti tämä olisi '96 kuva, mutta sattuneen pikku virheen takia se on nyt '98 kuva -ihan ku sil olis jotain väliä. -Mutta mitä itse kuvaan -toihan on tulevaisuuden kuvani jos en ala kuntoilemaan ja syön vain pullia alituiseen -koulussa kun niitä saa leipomotunnilla päivittäin syödä.

Vuosi 1996

Tollanen vuonna '96. -Joo. Eiku perustamaan poikabändiä tolla lookilla... -Hjojojoops.

Vuosi 1994

Tollanen vuonna '94. -Nyt menin aivan sanattomaks. Läppä ei nyt lenna -kuva on läppä itsessään. Ei juma, ei juma, ei juma. -LOL!!!

Vuosi 1992

Tollanen vuonna '92. -Siteerataanpa tekstiä vuoden '58 kuvasta: -"-Tyttöjen suosiossa, mutta lähinnä vain makutuomarina vaateostoksilla. Jätkä on nimittäin miessuuntainen, eli homo." -Ja se riittikin tekstiksi, kiitos.

Vuosi 1990

Tollanen vuonna 90. -Pyhä Sylvi. Tolta oikeasti näyttäisin jos en olisi leikkauttanut takatukkaani. -Uglyass motherfucker, eli ihan hyvä vain että leikkautin sen.

Vuosi 1988

Tollanen vuonna '88. -Toinen mahdollinen look jos en olisi leikkauttanut takatukkaani vaan pikkasen ehkä lyhennellyt. Voi minkä emä munauksen meninkään tekemään.

Vuosi 1986

Tollanen vuonna '86. -Varsinainen gigolo. Eiku risteilylle vaan ja vanhempia rouvia viihdyttämään. -Sanoinko että teksti ei PAKOsti ole järin hauskaa?

Vuosi 1984

Hyvä vuosi muuten, '84. -Ja h3mmetin hyvä lookki. Tollasen ku olisin kasvattanut takatukastani niin olis katseet kyllä kääntyneet. Ja naamoihin olisi tullut virne. Kädet nousseet osoitusasentoon minua kohti. Ja porukka olis nauranut revetäkseen.

Vuosi 1982

Tollanen vuonna '82. -Goddamn -toltako näyttäisin jos mul olis afro? Ei muuta kuin afroperuukkia hankkimaan.

Vuosi 1980

Tollanen vuonna '80. -Toltakohan näyttäisin oikeasti jos olisin pysynyt hoikkana enkä leikkauttanut takatukkaani. -Kunpa voisin palata ajassa taakse päin ja korjata tilanteen.

Yearbook your self kuvien esittely jatkuu..

Joops. Eilen ei oikein jaksanu tehdä loppuun asti -jäätiin vuoteen '78. -Nyt sitten jatketaan loppuun vuodesta '80 vuoteen 2000. Hauskoja kuvia taas luvassa hauskoilla pikku teksteillä. Tai no, tekstin hauskuudesta en tiedä, mutta kuvat ainakin ovat verrattoman hauskoja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...