torstai 25. joulukuuta 2008

LAHJAESITTELY LOPPU *joulukellot -kuva*

Siinä oli kaikki esiteltävät joululahjat -niin siis jokainen erikseen kuvan kera, sitten sain myös peruslahat; Finnkinon sarjalippuja ja muurahaiskuvioisen tiskirätin (jälkimmäinen ei kuulu peruslahjoihin). Siihen loppui lahj..., -anteeksi LAHJAESITTELY. Kiitos ajastanne ja viälä kerran hyvää joulua.

LAHJAESITTELY: Terraillon vaaka

Äidiltä sain lisäksi -sen ihme digipömpelin lisäksi siis -sain siis tollasen Terraillon merkkisen keittiövaa'an -olinki vähän vihjaillutkin että olisi moiselle käyttöä kotona. -Nyt saa sitten tarkat mitat pistettyä jos haluaa kotona leipoa jotain. Taikinakonekkin löytyy jo entuudestaan, niin nnyt sitten vaan omatekoista pizzaa vääntämään.

LAHJAESITTELY: Fazer suklaakonvehti jättirasia

Ei nyt aivan tuon mallinen kansikuvaltaan, mutta muodoltaan ja suklaan paljoudeltaan hyvin samankaltaisen konvehtirasian sain joululahjaksi. 96 kappaletta eri makuja -siinä riittää suklaata muutamaksi päiväksi. -Lisäksi sain toisenlaisen rasian suklaata, mutta siitä en nyt löytänyt kuvaa Googlettamalla.

LAHJAESITTELY: 1001 Elokuvaa

Isältä sain lahjaksi kirjan 1001 Elokuvaa. Siinä esitellään nimen mukaisesti 1001 elokuvaa, jotka mahdollisesti olet nähnyt elämässäsi. -Viälä en ole itse kerennyt perehtyä kirjaan kun se heti kättelyssä meni isän omaan selaukseen kun hän halusi merkata kaikki mitkä ite oli nähnyt. -Mitä nyt vähän selailin niin alkupään elokuvat olivat ainakin viälä ihan tuntemattomia -ei nähtyjä elokuvia. -Loppupäässä näytti jo tutuimmilta pätkiltä.

LAHJAESITTELY: Fuji Tech... -No, antaa kuvan kertoa tuotteesta

Äidiltä sain lahjaksi.., no kuvassahan kyseinen tuote onkin -päätelkää siitä mikä se on. Kuulemma joku tietokoneeseen liitettävä digiboxi tai joku. Että niinku tietsikan kautta pystyy sitten katsomaan telkkua. Siinä näkyy olevan pieni antenni, kaukosäädin -myöskin pieni, ja itse liitintsydeemi. -Saa nähdä toimiiko -myyjä oli kuulemma vakuutellut että toimii. Toivotaan niin.

LAHJAESITTELY: USA:n armeijan kaasunaamarilaukku naamareineen

Isoveikalta sain mielenkiintoisen lahjan nimittäin USA:n armeijan kaasunaamarilaukun naamareineen kaikkineen. Laukku sisältää naamarin lisäksi myös naamarin puhdistusvälineet. -Käyttötavarana naamari ei ole -ihan koristeeksi päätyy, mutta laukun voin ottaa käyttöön -sinnehän menee kännykät sun muut tavarat helposti taskuihin jne.. -Hauskat käyttöohjeet oli veli piirtänyt.

LAHJAESITTELY: Axe Dark Temptation

Kämppikseltä sain myös Ice Agen lisäksi Axe deodorantin ja suihkugeelin. -Edellämainitun leffan ja tämän hienon suihkusetin avasin jo etukäteen ennen aattoa kun ei millään huvittanut raahata niitä kotiin vanhempien luo avattaviksi kun takas omaan kotiin ne olis kuitenki sitten päätynyt -samantien sitten täällä etukäteen.

LAHAESITTELY: DVD uutuus: Ice Age 2

Ice Age 2

Kämppikseltä sain lahjaksi mainion tietokoneanimaatiofilkan Ice Age 2. Olen kyllä harkinnut sen boxin hankkimista, missä molemmat Ice Aget, mutta kelpaa tämä näinkin. Nyt sitten vain ygönen jostain nii sit olen tyytyväinen. -Siskolleni muistan, että ostin synttärilahjaksi molemmat Ice Aget, eli periaatteessa olisi voinut häneltäkin joskus lainata, mutta parempihan ne nyt omistaa on.

LAHJAESITTELY: DVD uutuus: Inland Empire

Inland Empire

Nimettömältä sukulaiselta sain lahjaksi David Lynchin ohjaaman, Laura Dernin tähdittämän Inland Empire nimisen elokuvan. Jonki matkaa ehdin leffaa katsoa, mutta kun leffa on kolmituntinen en sitten ehtinyt kokonaan kun piti sitten lähteä sukuloimaan. -Jurassic Park tähti Laura Dernin lisäksi leffassa nähdään mm. Jeremy Irons, Justin Theroux ja myöskin Jurassic Park -kolmannessa sellaisessa nähty William H. Macy. -Nyt on kokoelmissa kaksi Lynchin elokuvaa -tämä ja Nicolas Cagen ja tässäkin esiintyvän Laura Dernin tähdittämä -Villi sydän.

LAHJAESITTELY

LAHJAESITTELY -siinä otsikko jokaiseen blogaukseen, tyyliin esim. LAHJAESITTELY: Lahja X. -Joops, mitäs tässä sitten turhia jaarittelemaan. Ei muuta kuin esittelyiden pariin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...