maanantai 30. tammikuuta 2012

DVD uutuus: Hotel Rwanda

Hotel Rwanda

Kolmantena leffana mukaan lähti viimeksi teattereissa nähty draamaelokuva -Hotel Rwanda. -Eli senkin näkemisestä olisi aikaa..., mutta liian totinen. -Nyt kyllä kaipaan nopeatempoista toimintaa -ja tiedän että Jackie-leffassa sitä on tarjolla runsaasti.

DVD uutuus: Scarface (1932)

Scarface

Toisena leffana lähti vuonna 1932 ilmestynyt gangsterileffa Scarface -joka ei kuitenkaan ole mikään alkuperäisversio Al Pacinon tähdittämästä samannimisestä leffasta. -Leffa olisi ennennäkemätön..., mutta heikoilla silti illan leffaksi. -Vielä on Jackien leffa vahvoilla. -Ellei tämä kolmas leffa sitten vie voiton. -Katsotaanpa.

DVD uutuus: The Accidental Spy -Vahingossa vakoojaksi

The Accidental Spy -Vahingossa vakoojaksi

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti tämä Jackie Chanin vauhdikas toimintakomedia -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Eli viime näkemisestä onkin aikaa -kun viimeksi VHS:sältä tuli tuo katottua. -Voisikin tuo olla illan leffa tänään. -Aika hemmetin vahvoilla on ainakin. -Mitäs muuta lähti mukaan...?

Ostosten esikatselu

Työharjoittelussa mukava mummeli sujautti taas vähän pientä palkkaa palveluksesta -heh -kuulostipa toi pervolta :D...:p... -niin pitihän se samantien pistää taas haisemaan. -Vaivaisen kympin kun sujautti -niin tiesinkin heti mihin sen pistän. -Ei muuta kuin esittelemään ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...