tiistai 23. helmikuuta 2010

The Wolfman arvostelut

The Wolfman

Ohjaaja: Joe Johnston
Pääosissa: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Art Malik ja Hugo Weaving
Tuotantovuosi: 2010
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Kauhu
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 102 min
Arvosana: =)

Lawrence Talbot (Del Toro) saa viestin että hänen veljensä on kuollut ja hän palaa oitis kotinurkilleen tutkimaan tapausta. -Hän haluaa ottaa selville mikä tappoi veljensä niin julmalla tavalla. Ruumis oli kuin karhun raatelema. -Mutta totuus on vielä karmivampi ja pian Lawrence saa kokea sen itse. -Peto hyökkää hänen kimppuunsa muuttaen hänet -ihmisudeksi.

Joe Johnston, ohjaaja elokuvien -Jumanji -ja Jurassic Park 3 takana -ohjaa tämän jännitystä ja huikeaa toimintaa tihkuvan kauhupläjäyksen. -Pääosissa nähdään Oscar-voittajat Benicio Del Toro ja Anthony Hopkins -mollemmat tekevät kerrassaan mainion suorituksen. -Tuli paikoin mieleen Francis Ford Coppolan vuonna 1992 ilmestynyt -Bram Stockerin Dracula -hieman samankaltainen tunnelma oli tässä elokuvassa. -Miinuksena mainittakoon hieman erikoinen kahden ihmissuden välinen kaksintaistelu (en kai nyt muuten spoilannut..? -No, mutta pakko hieman jos haluan perustella pisteiden tippumisen). -Se kohdan takia vähän lässähti ja pisteitä pitää hieman tiputella..., mutta ei paljoa. -Kyllä se kuitenkin (=)) hymiö on annettava -joka on kuitenkin vielä tosi hyvä. -Ilman älytöntä kaksintaistelukohtausta leffa olisi kyllä ehdottomasti ollut jopa (:D) hymiön arvoinen. -Hyvää jännitystä kuitenkin ja erityis hienoa oli kyllä muuttumiskohtaukset missä Benicio muuttui täksi ihmissudeksi. -Kerranki oli hyvin tehty tää muuttuminen. -Näin lopuksi vielä pakollinen maininta jokaisten hyvien leffojen arvosteluissa; -ehdoton hankinta DVD:lle.

Leffaan tänään: The Wolfman

Sitä voisi leffaan tänään mennä ja hirviöleffa -The Wolfman kyllä houkuttelisi teattereihin asti -joten eiköhän se sitten se ole...?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...