maanantai 31. lokakuuta 2022

Se toinen Nepalintuliainen

Hatun lisäksi sain tämmösen hienon kulhon -"singing bowl" -englanninkieliseltä nimeltään. Katsoin YouTubesta videon missä näytettiin miten  kulholla saa luotua musiikkia. Eka kuulemma napautetaan kulhon kylkeen tolla sauvalla että kuuluu kilahdus ja sitten pyöritetään sauvaa kepeästi ruukun reunaa pitkin jotta saadaan sellainen humiseva ääni. Vaatii kyllä pientä treeniä kun en kyllä saanut lähellekään videon ääntä kun itse testasin. Hieno tuliainen kuitenkin ja kelpaa myös ihan koriste-esineenäkin.

Uusi Facebook profiilikuva

Kuten MatoApinan blogissa tuli päivän ruoka blogauksessa vihjailtua kävin tosiaan vanhempien luona noutamassa muuan asian mikä eilen ei ollut vielä saatavissa. Nimittäin isän tuomat Nepalintuliaiset. Yhtenä tuomisena sain tollasen Nepalilaisen hatun mistä oli sitten heti otettava uusi Facebook profiilikuva se päässä. Puhuinko monikossa -"tuliaiset"...? Joo - toiselle tuliaiselle oma esittelyblogaus coming soon. 

Salatut elämät

Jakso 4297: Ismo reagoi tavallaan.

No yyh - olipa tylsä viikon avausjakso - eipä tapahtunut oikein mitään mainitsemisen arvoista.  

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...