tiistai 6. tammikuuta 2009

C.S.I.-ja C.S.I: New York

Tänään tulee sekä Vegasin CSI, että New Yorkin CSI -tässä Vegasin tapahtumat, olkaa hyvät...
...

Viikon villi länsi. Lady Heather vaikeuttaa Grissomin työtä jouduttuaan sadistisen murhayrityksen uhriksi.
...

Tutun oloinen jakso -olen tainnut nähdä. Entäpä sitten New Yorkin tapahtumat..?
...

Kallis kosinta. CSI tutkii Brooklynin sillalta löytynyttä miehen ruumista ainoana johtolankanaan Manhattanilta loistava kosinta. - 3. tuotantokauden uusintakierros alkaa.
...

Voi olla että olen nähnyt, mutta juuri nyt ei kerro mitään jakson sepitykset.

DVD uutuus: Don't Say a Word

Don't Say a Word

Samalla kun tuli ostettua Douglasin Sentinel-leffa takaisin -tuli myös hankittua toinen mainio Michael Douglas trilleri, nimittäin -Don't Say a Word -Älä sano sanaakaan, toisessa pääosassa mm. leffassa Sin City nähty Britanny Murphy. -Teattereissa tuli viimeksi tämä leffa nähtyä ja se ilmestyi 2001, eli siitä on jo jonkisen aikaa.

DVD uudelleenhankinta: The Sentinel

The Sentinel

Toden totta, tämä on DVD uudelleenhankinta sillä leffa joskus jo löytyi kokoelmistani, mutta katosi sitten mystisesti. -Muistan, että se viimeksi kiersi molemmat MatoApinan tiimiläiset (Matsku & Tontsa), mutta he molemmat vakuuttivat palauttaneensa leffan. -Eikä nyt tullut muutakaan kaveria mieleen kelle olisin leffan myöhemmin lainannut. Olen julistanut sen jo ajat sitten hävinneeksi, mutta nyt sitten vasta tuli ostettua se takaisin. -Ehkä nyt en sitten jaksanut enää pihtailla sen kanssa. Leffa oli kuitenkin suhtkoht hyvä että halusin sen takaisin ja nyt se sitten tuli hankittua.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...