lauantai 10. helmikuuta 2007

Porukkaahan sataa yhteisööni <3. -No ei ihan


Mutta taas uusi jäsen ilmestynyt sentään. Tänään aikaisemmin oli jo tullut Rudy uutena, nytten sit tuli Humme. Porukka senku kasvaaH. -TOD LOiSTavaaH-Minulla oli suuret epäilykset, että porukkaa tulisi yhtään. Tai no Tontsahan tuli heti ku kerroin et mulla on oma yhteisö, mutta en odottanut Tontsan lisäksi muita sinne tulevan. Mutta nythän sielä on jo 5 jäsentä. Se on paljon minulle :'( <<<<(liikuttunut). ... 5 jäsentä. Awesome B).

Illan leffa : The Blues Brothers


The Blues Brothers

Kun Jake Blues (John Belushi) pääsee vankilasta, hän vierailee veljensä Elwoodin (Dan Aykroyd) kanssa orpokodissa, jossa he varttuivat nunnien ojennuksessa.

Siellä he saavat kuulla, että kirkko on lakannut tukemasta orpokotia ja aikoo myydä paikan, ellei rakennuksen verorästejä makseta 11 päivän kuluessa.

Veljekset päättävät kerätä rahat verorästeihin kokoamalla uudelleen vanhan blues-bändinsä ja järjestämällä ison keikan. Vaikka he ovatkin "jumalan asialla", sallimus ei tunnu olevan heidän puolellaan.

...

Mistähän löytäisin käsiini leffan jatko-osan Blues Brothers 2000? Se kyllä pitäisi saada myös kokoelmiin. Olihan sekin ihan kelpo leffa. Samaa meininkiä kuin tässä TOD LOiSTavassa ykkösleffassa jatkuu.

^Rudy^ saapui täydentämään yhteisöäni. F*cking awesome


Taas uusi tulokas Incredible Hulk yhteisööni. Rudy päätti sit liittyä mukaan jengiin B). -Toivotan sinut tervetulleeksi.

...

Jo 4 jäsentä yhteisössä B). AwesomeH <3

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...