lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Kaverin luona yksissä kotibileissä tuli poseerattua tän kaverin lemmikkikäärmeen kanssa -joten pistinpä kuvan uudeksi oletuskuvaksi galleriaan. -Kuva on myös nähtävissä Facebook seinälläni. -Ja nyt täällä.

DVD uutuus: The Texas Chainsaw Massacre

The Texas Chainsaw Massacre

Kolmantena leffana Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti tämä mainio kauhuklassikon uusintafilmatisointi -The Texas Chainsaw Massacre. -Nyt ei sitten muuta kuin alkuperäistä ja tota joku päivä peräkkäin -ja sitten tietty TCM -The Beginning. -Ja löytyyhän Anttiloista myös alkuperäisen elokuvan jatko-osa. -Sekin pitäisi poimia kokoelmiin.

DVD uutuus: Hidalgo

Hidalgo

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti myös tämä vauhdikas  seikkailuelokuva -Hidalgo -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Näkemisestä onkin siis jo aikaa -joten oli varsin tervetullut kokoelmiin DVD:nä.

DVD uutuus: Transporter 3

Transporter 3

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti tämä viimeksi MatoApina leffaillassa nähty toimintarymistelyn kolmas jatko-osa. -Nyt löytyy sitten kokoelmista kaikki kolme vauhtileffaa. -Ei muuta kuin putkeen joku päivä kattomaan.

DVD uutuus: Eräänä kauniina päivänä

Eräänä kauniina päivänä

Anttilasta lähti eilen mukaan myös tämä ysäri romanttinen komedia -joka löytyy myös VHS-kokoelmista. -Viime näkemisestä onkin siis aikaa -ja kun näin tämän sielä Anttilan valikoimissa -ja vieläpä halpaan 3.95 hintaan -en epäröinyt hetkeäkään ottaa tätä mukaani. -Kelpo komedia kuitenkin (muistaakseni) oli.

DVD uutuus: Fair Game

Fair Game

Anttilasta poimin eilen mukaan tämän ennennäkemättömän poliittisen trillerin -pääosissa Oscar-ehdokas Naomi Watts ja kaksinkertainen Oscar-voittaja Sean Penn. -Tätä voisi jopa harkita illan leffaksi.

Eiliset ostokset

No niin -ei muuta kuin esittelemään eilen tehdyt ostokset. -Eipä tähän muuta tähän blogaukseen. -Esittelyks vaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...