torstai 28. kesäkuuta 2007

Tais nyt jäädä Batmanit katsomatta :'(

Joo. Tais nyt jäädä Batmanit katsomatta tänään. Venähti näiden blogailujen takia ja Tont... Leonardo on tulossa ihan kohta ja sit ei kyllä mitään Batmaneitä katota. -Mutta eiks Leo (:D) mee huomenna kuitenki ihan tavallisesti töihin, jos sit huomenna heti aamusta kattoo Batmanin. -Jeps jeps. Niinhän myä teen.
...

EDIT. Eiku vasta kuudeltahan se Leo tänne ilmaantuu, mutta silti taitaa olla liian myöhäistä enää aloittaa mitään Batmania. Onhan se kuitenkin parituntinen leffa.

DOUBLE EDIT. No Leo sit soitti ja sanoi et sil kestää, ehkä just leffan verran. Eli Batmania vaan pyörimään.

Parempi "kuin kaksi marjaa" -kuva

Rajasinpa kuvat pelkkiin suihin ja ei kyllä melkein pysty sanomaan kumpi on kumman. Ilmiömäinen yhdennäköisyys. -TOD B)!!

Kuin kaksi marjaa

No indeed kyllä vähän näytetäänki B). Meitsi voiski pukeutua Bluesbrotherssin Jake Bluesiksi. Vaatteet olis -hattu, pikkutakki, kengät. -Housut tosin puuttuu, mutta muuten olis kyllä kaikki Bluesbrothers vaatteet kaapissa löydettävissä. Eiku vaan seuraaviin naamiaisiin Jake Bluesina B).

Näytät ihan John Belushilta! :D


Vai että John Belushilta näytän, sanoo joku BloodyPsycho niminen IRCcaaja. Noniin no, tehdäänpä erillinen -kuin kaksi marjaa blogaus ja lets find out.

Suihkun jälkeen safkaa ja Batman & Robinia

Suihkimisten jälkeen sit eiliset Pomodoro pastat mitä ei jaksettu eilen ahtaa nugettien kaa, ja viimeistä Batman leffaa pyörimään. Kyseessä on sarjan huonoin, mutta Arskan takia hyvinkin viihdyttävä Batman & Robin. -Tässäkin Batman elokuvassa ei olla pihtailtu tähtinäyttelijöillä. Batmanina nähdään tällä kertaa mm. Teho-osastosta tuttu George Clooney. Pahiksina jääkylmänä Pakkasherrana riehuu itse Arnold Schwarzenegger, ja myrkyllisenä Myrkkymurattina kainistelee Uma Thurman. Hyvisten puolelle tulee uutena tukena Alicia Silverstone, joka näyttelee Batgirliä. Nautinnollista leffailtaa.

Siivouksen jälkeen suihkuun

Hmm. Tollanen saippuateline vois kyllä olla ihan hauska :p. -Tulikin tuosta mieleen, että tänään on minun vuoroni pistää päivän typy -FUCK YEAH. -Joop, mutta siivoamisen jälkeen tosiaan suihkuun.

Aloitan päiväni siivoamalla


Imuroin hieman taloa siistimmäksi. Lattialta kaikki sipsinmurut bileiden jäljiltä pois ja muutenkin vähän pölyjä pois nurkista. Jatkan sit, kunhan eka blogaan päivän muut menot.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...