perjantai 21. joulukuuta 2007

No voi Jesus Christ -kuudes American Pie leffa...

Vai että on jo American Pie leffoja ilmestynyt jo kuudeskin elokuva -kulkien nimellä AP: Beta House. Taas ovat näyttelijät uusiutuneet, paitsi sama vanha tuttu Jimin isä, eli näyttelijä Eugene Levy. Mies on tainnut tykästyä rooliinsa. -IRC-galleriassa, "leffojen keräily" -yhteisössäni totesin, että voisi silti kuitenkin hankkia tämänkin kokoelmiin -tarjousleffoista hintaan 4,95 sit viimeistään -nelosen ja vitosen seuraksi. -Sitten voisi kyllä hankkia samassa sarjan parhaat osat, eli kolme ekaa, mitkä sentään ilmestyi vielä teattereihin asti ja missä oli vielä kaikki tutut -oikeat AP starat mukana.
...

EDIT. Tälle voisin -vaikka vielä edes nähnytkään -antaa tuosta uudesta asteikosta viimeisen, eli (:x) pa5kan. -Luultavasti tulen antamaankin nähtyäni leffan.

IRC-galleria toimii taas -FUCK YEA..., -öh :|...:/


No hallelujah :saint:. -Galleria toimii jälleen. Eipä ollut tullut uusia kommentteja, mutta uusia kuvia kyllä tulee, mikäli olen saanut kuvia tältä kaveriltani. Uusien kuvien myötä tulee kans uusia kommentteja.
...

^hulk (Jaakko) oletussivu -kuva

Heartbreak Kid -Sekaisin suhteessa arvostelut

Heartbreak Kid -Sekaisin suhteessa

Ohjaus: Peter ja Bobby Farrelly
Pääosissa: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman ja Carlos Mencia
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 115 min


Eddie Cantrow (Stiller) luulee löytäneensä elämänsä naisen törmätessään kaupungilla kauniiseen Lila (Akerman) nimiseen neitokaiseen. Ei kauankaan kun he menevät jo naimisiin. -Häämatkalla Lilasta paljastuukin aivan hirmuisa akka ja Eddie yrittää esittää kuin edelleen rakastaisi vaimoaan, vaikka oikeasti tekisi mieli ottaa jalat alle. Häämatkallaan Eddie törmää Miranda (Monaghan) nimiseen naiseen, joka on koko sukunsa kanssa jokavuotisella reissullaan. Eddie ystävystyy Mirandan sukuun ja samalla ihastuu Mirandaan. -Omalla häämatkallaan.

Farrellyn veljekset tekivät sen taas. -Aivan LOiSTava romanttinen hömppäkomedia. -Veljesten tuttu huumorintaju näkyy ja naurattaa tässäkin leffassa. -Enpä kuitenkaan viitsi spoilata kertomalla hauskimpia kohtia mikäli kiinnostaa joskus nähdä. Jos ei aivan teattereihin jaksa, niin ainakin DVD:ltä kannattaa katsoa -vuokrata, tai lainata minulta. -Aivan uskomattoman hauska elokuva. Suosittelen.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)
...

EDIT. Hymiöpisteytykseen liittyen tulossa oma blogauksensa.

Minä unohtaa

No, ainakin melkein meinasi unohtua. Nimittäin viime perjantaisen leffan arvostelut. -Kävin nimittäin silloin katsomassa tyttöystäväni ja tämän pikkuveljen kanssa Heartbreak Kid -Sekaisin suhteesta elokuvan. Mainio komedia elokuvien Nuija ja tosinuija sekä Sekaisin Marista ohjaajilta.
...

"Minä unohtaa" -kuva

Ahah -Nyt sitten yhteys keskeytyi...


Kokeilin uudestaan päästä galleriaan ja nyt vaihtui valitus "yhteys keskeytyi" -uikutukseen. Eli onko toi edistysaskel. Seuraavaksi ehkä pääsen jo galleriaan. -Lukemaan mahdollisia kommentteja. Edelleenkään ole saanut niitä kuvia.
...

Yhteys keskeytyi uikutus (:D) -kuva

Not found -Noooooo!!!


Voihan vattu -I A:n tilalle -sentään. Kun yritän mennä IRC-galleriaan katsomaan mahdollisia uusia kommentteja, kone valittaa jotain "not found" -shittiä. Darth Vaderin tavoin kuvassa huudan -"Noooooo!!!". Lisäksi, etten kommentteja pääse lukemaan, en pääse myöskään laittamaan uusia kuvia. Minun olisi nimittäin pitänyt saada eräältä kaverilta muutaman uuden kuvan sen kotipippaloista joskus muutamisen viikkoa taakse päin. No nyt kun kuviakaan ei ole ilmestynyt, eipä paljoa haittaa, ettei pääse galleriaan, mutta kommenttien -mahdollisten sellasten takia kyllä haittaa.
...

Not found ja Darth Vader huutaa "Noooooo!!!" -kuva

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...