tiistai 4. syyskuuta 2007

MAD #481

Uusin englanninkielinen Mad vaikuttaa hyvältä =). Nähtävästi Simpsonit leffasta juttua ja yläkulmassa mainitaan Harry Potter, eli siitäkin jotain. Lisäksi Mad lehden sivuilla luki mitä kaikkea muuta uusin lehti sisältää, mm. leffoista Spider Man 3 ja 300 pilaa. -Eli ihan ostettava numero tämä uusi. -Toivottavasti ei vaan tuota pettymystä, kuten joskus tuppaa tekemään.

2x (C.S.I.) 4. tuotantokauden jaksoja

Muumio. Grissom ja Warrick löytävät kotiinsa muumioituneen naisen ruumiin.
...

Hmm. Eipä kuulosta tutulta. Kuten viime tiistainakin, ei silloinkaan raksuttanut selitys, mutta kun näki, niin johan raksutti. -Entäs illan toisessa?
...

Kuuma kesä. Las Vegasia koetteleva helleaalto hiostaa myös Grissomin ryhmää.
...

Jotenki tosi pikkasen kuulostaa tutulta, mutta en ole täysin varma.

Pikkästä aikaan pari uutta DVD leffaa =)


Tulipa Anttilasta poimittua pari uutta DVD:tä ale-laarista. Vielä koskaan näkemätön Tom Cruisen tähdittämä ja Oliver Stonen ohjaama Vietnamleffa -Born on the 4th of July -Syntynyt 4. heinäkuuta -ja Michael Mannin ohjaama -ja Al Pacinon sekä Robert De Niron tähdittämä toimintatrilleri Heat -Ajojahti. Siitä olen taas jotain pätkiä nähnyt, mutta en muista yhtään niistä pätkääkään. -Kattoo sit millon sen Godzilla boxin jaksaa otstaa. Varmasti melko pian kuitenkin. -Kattoo nyt.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...