maanantai 5. huhtikuuta 2010

Emä virhe blogauksessani

Siis WTF...??!! -Selasin blogihistoriaani ja osuin tämän vuoden alkupäässä tekemääni blogiarkisto blogaukseen -ja huomasin siinä emä virheen. Olin pistänyt vuoden 2007 blogauslukemat kolmanneksi vaikka se oli paras blogitus vuosi. -Kait sitten näin tuolloin tuota blogausta tehdessä numeron 701 -seiskan ykkösenä..., eli 101.

Antaa nyt sielä alkuperäisessä blogauksessa olla se virheellinen kuva ja pistetään tähän blogaukseen toi korjattu versio. -Elikkä ykkössialla on vuosi 2007..., toisena tulee 2009 -ja kolmantena 2008. -Kait se on silmälasit hankittava niin vältytään jatkossa moisilta virheiltä.

DVD uutuus: Ben-Hur

Ben-Hur

Toinen kummitädiltä & perheeltä saatu lahja on myöskin klassikko..., mutta nyt tosin nähty sellainen. -Mutta joskus vuonna veitsi ja haarukka -eli näkemisestä on aikaa. -Tätä olen muuten itsekin pari kertaa harkinnut ostaa Anttilassa ollessa..., mutta aina olen epäröinyt ostamista. Olipa nyt sitten hyvä että sain sen sukulaisilta. Pihtailuni olisi vain johtanut siihen -että leffaa ei enää löytyisi myynnistä silloin kun tekisi mieli ostaa se kokoelmiin.

DVD uutuus: El Cid

El Cid

Tämän ennen näkemättömän klassikon -josta en tosin ole aikaisemmin edes kuullutkaan -sain kummitädiltä ja tämän perheeltä synttärilahjaksi. -Hyvä lisä seikkailuhyllyyn josta löytyy jo ties kuinka monta erilaista miekanheilutteluleffaa -niin uutta kuin vanhaa.

Synttärilahjat (ostosten esikatselu)

Tuli käytyä vanhempien luona pääsiäistarjoiluilla jotka oli samalla minun ja isäni synttärikestit. Tulipa saatua kans jotain lahjoja -joista noi yhdet tuosta esittelen erikseen. -Isoveljeltä sain tuon Pikku Joulu Fingerporin. -Lisäksi sain isoäidiltä 50 euroa. -Eiköhän sille jotain käyttöä keksitä...? -Tämä blogaus vastaa ostosten esikatselu blogausta..., jotenka pistän myös merkinnän "ostosten esikatselu" -tunnisteisiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...