torstai 28. lokakuuta 2010

DVD uutuudet: Halloween Six Pack

Samaiselta R-Kioskilta mistä Leijonakuningaskin lähti mukaan osui itseasiassa ekana silmiin tämä hieno boksi. -Leijonakuningas osui silmiin vasta kun olin nostanut tämän hellään syleilyyni. -Tällä sentään oli hintaakin..., mutta sisältönsä ansiosta sen arvoinen. -Kerrankin löytyy boksi missä kaikki leffat puuttuu DVD-kokoelmista. -Yleensä bokseissa on aina yksi tai useampi jotka jo löytyy kokoelmista pilaten upean boksin ostamisen..., mutta nyt sentään kaikki puuttuu -joten ostopäätös ei ollut lainkaan hankala. -Suurin osa leffoista tosin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista..., mutta mitkä -se selviää jokaisen leffan esittelyn aikana tässä samaisessa blogauksessa. -Aloittakaamme ostosten esikatselu kuvan vasemman puoleisesta leffasta ylhäällä -eli -Scream 3:sta.


Scream 3

Tämä tähän asti ainoa elokuvateattereissa näkemäni Scream elokuva on yksi niistä joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Nyt sainkin aihetta sitten poimia ykkös-ja kakkos osat Anttilasta..., mutta jotenkin ykkösosan stealbox julkaisu ei houkuttele. -Mä jotenki tykkään enemmän normaaleistä julkaisuista. -Vaikka tosin uusimman Rambo elokuvan taisin ostaa juuri stealbox julkaisuna..., mutta se olikin Rambo. -Screamin haluan normijulkaisuna.

Jeepers Creepers 2

Tämä kauhupätkä on toinen joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista -kuten löytyy myös hieman parempi edeltäjänsäkin. -Sekin pitäisi siis poimia jostain DVD-kokoelmiin. -En tosin muista nähneeni sitä missään..., mutta eiköhän se pienellä metsästyksellä löydy.

House on Haunted Hill

Tässä kolmas kauhupätkä joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämä mainio kauhupätkä tuli käytyä katsomassa myös teattereissa silloin ilmestyessään. -Tästäkin on jatko-osa olemassa..., mutta siihen olen tuskin hipaisemassakaan -ellei se sitten lähde tosi naurettavan halpaan hintaan.


Seed of Chucky

Tämä kauhupätkä ei tainnut koskaan edes keretä ilmestyä VHS leffana. -DVD:t oli tainnut silloin lopullisesti syrjäyttää VHS:ssät pois markkinoilta. -Eli tässä elokuva joka ei löydy entuudestaan VHS-kokoelmista. -Sarjan muita osia tosin löytyy montakin kappaletta -jotka nekin voisi etsiä jostain käsiini DVD:lle. -Tämä viimeisin Chucky leffa ilmestyi kokoelmiini täysin uutena ja ennennäkemättömänä.

Wrong Turn -Ihmisjahti

Tässä taas yksi joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Tämä kelpo kauhupätkä tuli katsottua eilen myöhäisillan kauhuleffana. -Tälläkin elokuvalla on peräti kaksikin jatko-osaa joihin pätee sama juttu kuin House on Hounted Hill jatko-osaan -että vasta naurettavan halvalla ostan kokoelmiini.

Cabin Fever

Tämäkin karmiva kauhupätkä löytyy myöskin jo entuudestaan VHS-kokoelmista -ja tälläkin on yllätys yllätys olemassa jatko-osa --joka myöskin löytää kokoelmiini vasta naurettavan halvan hinnan rysähtäessä hintalappuun leffan kanteen. -Tässä oli kaikki kauhuboksin leffat. -Hulk kiittää.

Ostosten esikatselu: -Toinen erä

Eilen tuli esiteltyä nuo check merkillä merkatut -ja mustalla palkilla päällystetyt leffat. -Tänään olisi sitten noiden loppujen vuoro. -Eli ei muuta kuin hommiin vain.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...