torstai 7. elokuuta 2008

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor arvostelut

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Ohjaus: Rob Cohen
Pääosissa: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Luke Ford, Michelle Yeoh, Isabella Leong ja Russell Wong
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toimintaseikkailu
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 112 min
Arvosana: :D


Seikkailijapariskunta Rick ja Eve O' Connell (Fraser ja Bello) ovat asettuneet aloilleen ja päättäneet lopettaa hurjat seikkailuretket. -Mutta yhtenä päivänä he saavatkin työtehtävän, joka herättää heissä mielenkiinnon. Heidän on palautettava arvokas taide-esine Shanghaihin, Kiinaan ettei se joudu vääriin käsiin. Esinettä nimittäin tavoittelee ilkeä kenraali Yang (Anthony Wong Chau-Sang), joka haluaa herättää henkiin Kiinaa hallineen keisari Hanin (Li) jälleen hallitsemaan Kiinaa. -Paha suunnitelma toteutuu ja taas on Conneleilla muumio nitistettävänään.

Muumiosarjan kolmannessa osassa ohjaaja on vaihtunut, mutta meininki on sama -huumoria piisaa kuin myös vauhdikasta toimintaa. -Samaten pääosasta Evelynin näyttelijä on vaihtunut. Uutena Evelyninä nähdään mm. World Trade Center elokuvassa nähty Maria Bello, joka omaksui roolin ihan kiitettävästi. -Evelynin veli Jonathania tulkitsee kuitenkin sama vanha ja edelleen yhtä hauska -John Hannah. -Jet Li loisti uutena pahiksena ja Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme elokuvasta tuttu Michelle Yeoh näytteli vakuuttavasti velhottaren roolin. -Upeat tehosteet tekevät toimintakohtauksista viihdyttävää katsottavaa -ehdottomasti ansaitsee (:D) hymiön ja todellakin hankin DVD:lle heti uutuutena.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...