torstai 17. syyskuuta 2009

DVD uutuus: Pelimiehet

Pelimiehet

Ja se kolmas leffa siitä kolme leffaa kympillä laarista on Ridley Scottin ohjaama..., Nicolas Cagen tähdittämä huijarikomedia -Pelimiehet. Tänään tuli tuo Tontsan kaa katsottua -molemmilta ekaa kertaa. -Kelpo leffa oli. Ja Nicolas Cage kokoelma senku kasvaa.

DVD uutuus: Sekaisin Marista

Sekaisin Marista

Toinen..., myöskin jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä..., myöskään ei kolme leffaa kympillä laariin kuuluva -ostos on Farellyn veljesten hulluttelukomedia -Sekaisin Marista. -Ja kuten Monkeybone myös tämä lähti halpaan hintaan (3,95).

DVD uutuus: Monkeybone

Monkeybone

Tämäkin lähti Anttilasta mukaan..., muttei sentään kolme leffaa kympillä laarista vaan lähti lisukkeena mukaan halvan hintansa johdosta (3,95). -Kyseinen komedia löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: The Prestige

The Prestige

Toinen kolmen leffaa kympillä laarista mukaan lähtenyt leffa on Christopher Nolanin ohjaama jännäri -The Prestige..., pääosissa Hugh Jackman ja Christian Bale. -Tätä leffaa en olekkaan aikaisemmin nähnyt joten mainio löytö sekin.

DVD uutuus: Veren vangit

Veren vangit

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti mukaan kovilla näyttelijöillä ryyditetty vampyyrileffa -Veren vangit..., tähtinä mm. Tom Cruise..., Brad Pitt ja Antonio Banderas. -Yhden kerran olen leffan nähnyt ja näkemisestä on aikaa joten hyvä löytö oli.

Ostosten esikatselu

Anttilaan tuli taas eksyttyä ja mukaan lähti aikamoinen läjä taas kaikkea. Ja tuttuun tapaan esittelyt erikseen sitten jokaisesta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...