tiistai 31. maaliskuuta 2009

Tein oman -paremman -työssäoppimispäiväkirjan B)...:saint:..

Tänään sitten sain töissä LOiSTo ajatuksen, että teen oman kaikenkattavan, yhden sivun työssäoppimispäiväkirjan, missä yhdellä tekstinivaskalla selostan lyhyesti mitä olen tehnyt työharjoittelun aikana -eikä mitään helvetin joka viikko, viikon jokaiselle päivälle jotain -paskaa.
Paljon parempi noin. -Ainakin mun mielestä -toivottavasti opettaja hyväksyy, että teenkin tällä tavoin. -Työpaikalla ainakin pidettiin hyvänä ideana.

Mikä on ärsyttävyyden huippu..?

Vastaus otsikon kysymykseen poseeraa ylimmässä kuvassa -se on työssäoppimispäiväkirja. Siis voi jeesus mikä tsydeemi -tollanen lukujärjestys tyylinen ruudukko mihin pitää merkitä päiväys, työaika ja työtehtävät. -Järjettömän tosta tekee se, että se ei nyt ole ensimmäinen asia mitä rupeaa tekemään palattuaan töistä kotiin. Ja sitten pitäisi jälkikäteen muistella mitä kaikkea on tullut tehtyä, ja sitten jos on unohtunut monelta viikolta -kuten minulta on päässyt unohtumaan, niin ei khyl TOD huvitä muistella viikkoja taaksepäin mitä on minäkin päivänä tehnyt. -Sain/jaksoin kirjoittaa vain kolmelta ekalta viikolta, kun kahden ekan viikon jälkeen oli välissä hiihtoloma ja tietty piti mennä sekaisin päiväyksissä. -Kirjoittamista hankaloitti myös se, että joka päivälle piti änkeä samaa, kun ei oikein päässyt tekemään mitään uutta, ja niinä päivinä kun oli jotain uutta, niin ei muistanut minä päivinä tuli sitä tehtyä -sitten tuli vain heiteltyä jollekkin päivälle jotain. -Jestas, miten ärsyttävää puuhaa.

Oikein niin ärsyttävää, että oikein protestoin näyttämällä keskaria mokomalle turhuudelle.

Tontsankin mielestä päiväkirja oli ihan turhanpäiväinen ja järjetön, ja täten otti osaa protestiin keskarein.

DVD uutuus: Bulletproof


Bulletproof

Samalta reissulta lähti mukaan Adam Sandlerin ennen näkemätön toimintakomedia, toisessa pääosassa mm. Scary Movie leffoista (kahdesta ekasta) tuttu Damon Wayans. -Tähänkin oli otettava upea peukkukuva googlesta poimitun kuvan seuraksi. -Kyllä kuitenkin haluan pitää perinnettäni pystyssä käyttämällä googlekuvia vaikka nyt voikin ottaa omiakin kuvia.

DVD uutuus: Superhero Movie


Superhero Movie

Itäkeskuksen Citymarketista tuli poimittua mukaan TOD LOiSTava supersankariparodialeffa -Superhero Movie. Teattereissa tuli tää käytyä ja.., no, olenhan mä arvosteluissa jo ylistänyt leffaa ja taisin jopa sanoa, että voisin ostaa uutuutena, mutta se ei nyt sitten pitänytkään paikkaansa. Kyllä nyt oli otettava peukkukuva perinteisen googlekuvan seuraksi.

C.S.I.

Kuollut nukke. CSI taistelee aikaa ja olosuhteita vastaan löytääkseen Saran ennen miniatyyrimurhaajan lopullista iskua. - 8. tuotantokauden uusintakierros alkaa.
...

Siinä syypää CSI: Nycin väärin hyödynnetylle kuvalle. -Las Vegasin tiimi änkee tilalle kasikauden uusintajaksoillaan.
-Toisaalta -nyt pääsee sit tekemään tästä hienoja taidekuvia, mikäli näitä nyt sitten alkaa tulla kahtena eränä.

C.S.I.: New York

Nooooooooooooo..!!! -Enää ei tule kahta jaksoa CSI Nyckiä ja siihen tekemäni kuva jäi nyt käyttämättä sen oikeassa tavalla. -Seuraavassa blogauksessa syy miksi.
Mutta mitäs illan viimeisessä -kuulostaa kyllä kerran blogatulta..

...
Lumisota. Poliisin ja huumeligan veristä kokainisotaa käydään kovin panoksin.
...
Juu, tuttu jakso, mutta eri kuva sentään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...