keskiviikko 4. tammikuuta 2012

DVD uutuus: The Slasher Box

Lisäksi Anttilassa tuli tehtyä mainio löytö. -Tollanen 4 DVD:n kauhuboksi joka sisältää seuraavanlaiset leffat...
...

DVD uutuus: Herra Popper ja pingviinit

Herra Popper ja pingviinit

Anttilasta lähti heti uutuutena Jim Carreyn tuorein filmi -Herra Popper ja pingviinit. -Tätä halusin mennä jopa teattereihin kattomaan..., mutta meni jotenkin aivan mystisesti minulta ohi. -Kaveri kertoi käyneensä kattomassa ton ja ihmettelin -kun en huomannnut sen tulleen edes ensi-iltaan vielä silloin. -Mutta nyt se on sitten kokoelmissa -ja aijon kattoa sen illan leffana pizzan kanssa -kuten ostosten esikatseluissa vihjailin.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli poikettua ja mukaan lähti monenmoista kivaa -mistä sitten lisää omissa blogauksissaan. -Lisäksi tuli poikettua Lidlissä ostamassa illan ruoaksi tollanen McEnnedy American Style Pizza jonka syön illan leffan ohessa -joka on yksi noista ostetuista leffoista. -Siitä sitten enempi siinä omassa blogauksessaan.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä tänään olisi luvassa...?
...
Pala palalta. Lakimiehen paloiteltu ruumis ilmestyy kirpputorille. Ruumiin suusta löytyy tämän polttohaudatun vaimon jäännökset. Rayn vaimo ilmestyy Vegasiin ja kertoo olevansa menossa naimisiin. Vierailijana Christina Milian. Amerikkalaisen poliisisarjan 11. kausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...