tiistai 5. kesäkuuta 2007

Huomisen Travolta -leffa

Huomenna saa sitten vuoronsa armeijan kentille sijoittuva trilleri The General's Daughter, jossa Travolta tutkii kenraalin tyttären murhaa. Jännittävän trillerin muissa osissa nähdään mm. Babe -Urhea possu leffasta tuttu James Cromwell, Madeline Stowe leffasta 12 Apinaa ja James Woods -mm. Spesialisti. -Huomiseksi sitten tämä leffa. Seuraavaksi vain hyvänyönblogaus ja sitten nukkumaan.

Punisher parempi mitä muistelin :o...:/


Muistelin, että se olisi ollut ihan karsea pettymys, mutta ei se sitten lopulta ollutkaan niin huono mitä sillon ekalla kerralla väitin. Viihdyttävää actionia oli enemmän mitä muistin. Ainoa huono puoli oli, että Travolta ei päässyt heittämään yhtä hienoa pahiksen roolia kuin aikaisemmissa katsomissani leffoissa. Paras on ehdottomasti minusta Face/off. Seuraavassa leffassa Travolta ei näyttelekkään enää pahista, sillä seuraavaksi katson... -No blogataan erikseen.



Tänään kerkiää katsoa...

Eilen en kerennyt katsoa tuota kun meni liian myöhäiseksi, mutta tänään vois jo itseasiassa aloittaa jo nyt vaikka katsomisen. Eipä tässä nyt muutakaan tekemistä. Paitsi tietenkin ulos raittiiseen ilmaan, mutta tänään jo olin keskustassa taas pyörimässä kuten eilenkin. Kesällä vois harrastaa ihan päivittäin keskustassa kävelyä. Helsinki on hieno mesta kesällä -kelpaa kyllä kävellä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...