keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Salatuissa tänään -Ööh.. Joops..:ashamed:...:p...:D...

Taas tällasen poikkeuksellisen Salatut elämät muistutuksen vuoro kun kerran kuva oli ohessa Telkku.comin sepityksissä. -Joops, mutta mitäs illan jaksossa..?
...

Osa 1658. Ossi saa yllättävän lähetyksen Amerikasta.
...

Että sellasta luvassa. -Joops...

C.S.I.

Kehno elokuva. CSI tutkii pornahtavan kauhuelokuvan kuvauksissa tehtyä murhaa.
...

Taaskaan ei ollut kuvaa saatavilla Telkku.comin sarjasepityksissä, joten tyytykäämme 8 kauden boxin kuvaan -kasikausi kun on meneillään. -Mitä illan jaksoon, niin TOD mielenkiintoiselta kuulostaa. Odotan innolla.

DVD uutuus: Dark Knight -Yön ritari

Dark Knight -Yön ritari

Ooh. Nyt se on sitten kokoelmissa -Dark Knight -Yön ritari upea 2. levyn julkaisu tuli poimittua mukaan Anttilasta hintaan 19,95 (20 €). Ei tarvinnut kuin kääntyä Anttilassa -se osui heti silmään kun saavuin leffaosastolle, ja samantien käteen ja kassalle. -Lyhyin Anttila käynti ikinä. -Normisti pyörin tuntikaupalla etsimässä tai pähkäilemässä ostaakko vai eikö ostaa. -Nyt ei tarvinnut pähkäillä sekuntiakaan. -Nyt täytyis viel saada kokoelmiin muut Batman-filmatisoinnit -ne vanhat (Batman, Batman Returns, Batman Forever ja Batman & Robin), niin sitten olisin tyytyväinen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...