keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Jurassic Park pic by Hulk

Nyt sitten innostuin. -Eka tuhersin Ghostbusters aiheisen kuvan, ja nyt sitten Jurassic Park aiheisen -vastaavalla tavalla toteutetun kuvan. -Tämäkin onnistui mielestäni aika hemmetin hyvin, vaikka itse sanon. -Mistään Transformerssista en rupea tekemään vastaavanlaista, että piirtäisin jonku Optimus Primen Transformers logo taustalla. -Siinä tulisi jo hulluksi. -Turtles-hahmo sen sijaan Turtles logoineen voisi olla seuraava haaste. -Mutta vasta huomenissa -tai ylipäänsä joku toinen päivä.

Ghostbusters pic by Hulk

No tausta ei tosin ole mun, mutta ukkelin tuhersin aivan itse paintilla ja sitten avaamalla paintin uuteen ikkunaan liitin googlesta poimimani Ghostbusters logon -ja kopioin toisessa paintissa piirtämäni ukkelin, ja liitin sen taustaan sopivaksi. -Aika hemmetin makee tuli, vaikka itse sanon.

Kuukauden leffa taas piilossa

Taas pamahti Homeenteriltä mainoslehdykkä, jossa tiedot ensi kuun leffasta -sen ollessa jälleen piilossa saapumispäiväänsä asti. -Harmi, myös tämän kuun leffat ovat myöskin vielä piilossa, kun ei ole leffjoja vielä näkynyt. -Mutta eiköhän mainoslehdykän ilmestyminen ollut hyvä merkki, että kohta ne leffatkin sieltä ilmestyy. Viime kuun Wanted-leffakin tuli täysin odottamatta, joten eiköhän tämänkin kuun leffat ilmesty kun niitä vähiten odottaa..?

C.S.I.

Vapauden kahleet. CSI tutkii kerrostalossa tapahtunutta naisen ampumista. Vankilasta päästetään Hra. Drops auttamaan tutkimuksissa.
...
Suurella innolla odotan -niin, tämän tuotantokauden tulevan myyntiin. Tosin eikös tämä ollut 8. kausi -7. kausikin on vielä hankkimatta. -No, mutta mitä illan jaksoon -kyllä sitäkin odotan. Jännältä kuulostaa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...