sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Tuleva DVD hankinta lähipäivinä

Tää on khyl aivan PAKOllinen seuraava DVD hankinta. Nicolas Cagen tähdittämä sarjisfilmatisointi -Ghost Rider -Aaveajaja. Loistava lisä Cage kokoelmaani. -Mitäs muita Cage -leffoja -no ainakin Wild at Heart -Villi sydän löytyy Anttiloiden ale hyllyiltä, sitä vois kans harkita joskus. -Pelkein pitäis kaikki mitä on VHS leffoina Cagen elokuvista -hankkia DVD:nä, mutta enpä tiedä jaksaako. -Mutta Ghost Rider on nyt ehdottomasti seuraava tähtäimessä, sitten vasta voi miettiä muita.

Rush Hour 3 arvostelut

Rush Hour 3

Ohjaus: Brett Ratner
Pääosissa: Jackie Chan, Chris Tucker, Hiroyki Sanada, Youki Kudoh, Yvan Attal, Tzi Ma, Roman Polanski ja Max von Sydow
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Toimintakomedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 90 min

Juonta ei nyt jaksa ruveta sepittämään, kun senverran hankala päästä alkuun. -Eli saman tien vain arvosteluiden pariin.

Kolmanessa Rush Hour elokuvassa seikkaillaan tälläkertaa Ranskassa, Pariisissa. Chris Tucker on entistä hauskempi ja Chan tekee entistä hurjempia stuntteja. Ja entistä hauskempia hahmojakin on tullut lisää, mm. ranskalainen taksikuski George. Läppä lentää ja samoin konnat Chanin potkiessa heitä persauksiin. -Rush Hour 3 takaa makeat naurut ja viihdyttävät toimintakohtaukset ja tylsät hetket ehtii unohtaa kun seuraava vauhtikohta taas pamahtaa käyntiin. -Jos tykkäsi kahdesta edellisestä -tulee taatusti pitämään myös tästä kolmannesta. -Ehdottomasti suosittelen.
...


:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

DVD uutuus: -My Super Ex-Girlfriend

Edellispäivänä tuli Anttilasta poimittua ale-laarista Ivan "Ghostbusters" Reitmanin ohjaaman romanttisen komedian -My Super Ex-Girlfriend, pääosissä Uma Thurman ja Luke Wilson. Viimeksi teattereissa viime vuoden puolella tuli nähtyä. -Hyvä lisä komediakokoelmiini.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...