tiistai 4. elokuuta 2009

Salvequick, Star Wars laastaripakkaus

Anttilasta tuli myös ostettua pakkaus laastareita, merkkiä Salvequick -oikein Star Wars kuvioisia sellaisia. -Ai miksikö..? -No kerronpa miksi.

Tuli nimittäin saatua aika ikävä haava oikean käden etusormeen bussipysäkillä matkalla kaupunkiin.

Zoomataanpa oikein -tollanen ikävä siihen tuli. -Paksu pala ihoa irtosi ja tuli melko syvä haava.

Mmm, blood *drool*... -DISGUSTING.., lick his own blood like that -ew... No pitihän sitä vähän puhdistella haavaa.

Tollanen hieno laastari, joka ei tosin sitten kauheen pitkään tahtonut pysyä vaan irtoili koko aika kunnes päätin ottaa sen kokonaan pois. -Mutta nytpä on kuitenkin hienoja Star Wars kuvioisia laastareita tulevia haavoja varten -jei.


The Taking of Pelham 123 arvostelut

The Taking of Pelham 123

Ohjaus: Tony Scott
Pääosissa: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, John Turturro ja James Gandolfini
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 121 min
Arvosana: :)

Tavallinen päivä New Yorkissa muutuu hetkessä kaoottiseksi kun joukko rikollisia kaappaa metrovaunun -Pelham 123. Metroliikenteen tarkkailija Walter Garberin (Washington) työpäivä muutuu samassa panttivankineuvotteluksi kun kaappausta johtava rikollinen, Ryder (Travolta) tahtoo juuri hänen järjestämän hänelle pyytämänsä lunnasrahat. Garberilla on tunti aikaa toimittaa rahat tai Ryder alkaa tappamaan panttivankeja yksi kerrallaan. -Taistelu aikaa vastaan on alkanut.

Odotin John Travoltalta paluuta Broken Arrowin ja Face/off elokuvien kaltaisiin pahissuorituksiin, mutta tässä se oli kyllä enemmän Punisher tasoa, eli aika tylsä. Denzel Washington sen sijaan oli tuttuun tapaansa loistava roolissaan. Ei ehkä parhainpia kuitenkaan, mutta silti ei ainakaan muuttunut huonompaan suuntaan vaan sama hyvä tahti jatkuu. -John Travoltan löysäilyn ja muutenkin paikoittaisen tylsyytensä takia leffa ansaitsee (:)) hymiön, joka on kuitenkin vielä hyvä, mutta muutamilla tylsyyksillä. -DVD:lle ehkä sitten tarjousleffana -ei ollut aivan uutuutena hankittavan arvoinen.

DVD uutuudet: Ace Ventura 1-ja 2

Ace Ventura -Pet Detective
Ace Ventura -When Nature Calls

Jim Carrey kokoelmaa tuli laajennettua molemmilla Ace Ventura leffoilla, jotka ovat ehdottomasti miehen parhaimpia komedioita. -Myös nämä klassikot löytyvät jo entuudestaan VHS kokoelmista ja täten siitä onkin pitkän pitkä aika kun viimeksi tuli katsottua nämä hulvattomat komediapätkät.

DVD uutuus: Poikkeustila

The Siege -Poikkeustila

Anttilasta lähti mukaan jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä mainio terroristitrilleri -Poikkeustila, pääosissa Denzel Washington, Anette Bening ja Bruce Willis. -Denzelin leffoja on jo kerääntynyt ihan mukava kasa samaten kuin herra Williksen leffoja. -Neiti Beningillä on vielä hieman kirimistä kokoelmasta löytyen tämän uuden lisäksi vain kaksi muuta leffaa, jotka ovat Bugsy ja Mars hyökkää.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli taas poikettua ja jälleen tuli poimittua mukaan muutama mukava ostos. Ja kuten ennenkin, niin nyt aivan samalla vanhalla tutulla rutiinilla esittelen kaikki erikseen omissa blogauksissaan.

Leffaan tänään: Kaappaus metrossa Pelham 123

Tänään voisi mennä leffaan ja tuo uusi Denzel Washingtonin ja John Travoltan tähdittämä metrokaappausleffa -The Taking of Pelham 123 vaikuttaa juuri siltä mitä haluan nyt nähdä, eli sitä sitten katsomaan. Eipä tässä muuta.

2x C.S.I.: Miami

Mitäs illan ekassa CSI Miami jaksossa tänään...?
Kirstun kirous. Halloweenin lähestyminen ja laboratoriossa sattuneet oudot tapaukset viittaavat joidenkin mielestä kiroukseen.

Entäpä illan toisessa CSI Miamissa, mitäs siinä tänään luvassa...?
Täysillä kierroksilla. Kun show-ajaja menettää päänsä vaarallisessa tempussa CSI epäilee ettei kysymyksessä ollut onnettomuus.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...