torstai 12. huhtikuuta 2007

Nevah gonna buy this one :x...:/...:|


Miksi tehdään elokuville jatko-osia, jos ei pystytä edes pitämään alkuperäisiä näyttelijöitä mukana? Nytkin on tullut joku BLOODY Walking Tall 2 : -The Payback missä ei ole enää Dwayne "The Rock" Johnsonia, vaan joku Kevin Sorbo joka tunnetaan paremmin TV sarjasta Hercules. -Typerintä on, että hahmokin on aivan eri kuin ekassa leffassa. -Tosin Payback voisi viitata jotenkin kostoon ykkösleffan tapahtumista, mutta eipä löytynyt mistään juonisepitystä, edes Imdb:stä. -Mutta silti aivan typerä, uusi näyttelijä ja kokonaan uusi hahmo. -Kolmostakin nähtävästi pukkaa tulemaan. -TSII-SUS. -No siinä sentään jatkaa sama hahmo samalla näyttelijällä (Sorbo) riehumista. -Ei kiinnosta.

Syltty vastaan Arska

Sylvester Stallone on nyt mennyt selvästi johtoon leffakokoelmissa. Siis DVD leffoissa. Arskalta kun ei löydy enää sellasia leffoja mitä mulla ei olis edes VHS leffana. Syltyltä löysin sentään Cobran ja Demolition Manin mitä mulla ei ole ollut VHS kokoelmissa. Arska kipuaisi Syltyn ohi vain jos hankkisin VHS leffana olevat Arskat DVD:nä. -Mutta sit toisaalta onhan mulla Stalloneltakin leffoja VHS:ssänä mitä voisi harkita DVD:nä, mm. Judge Dreadd, Daylight jne.

...

Mitäs leffoja vielä löytyisi Stallonelta, mitä mulla ei ole VHS leefana? -No esim. Cliffhangeriä mulla ei ole -ainakaan kaupallisena -rupunen nauhoitus löytyy kyllä. -Tango & Cash, sitä mulla ei ole. -Ööh. Eipä nyt tule muita mieleen, mutta onhan niitä. -Niin ja uusin Rocky Balboa leffa. Sitä ei saa unohtaa.

...

Mitäs Arskalta, mitä ei löydy VHS kokoelmistä? -No joku Hercules in New York, Willain ja Stay Hungry. Jotain sen 70-luvun leffoja. -Mutta jos ne löytyy jostain ja halvalla niin kokoelmiin vaan. -Taitaa silti jäädä kakkoseks Syltylle. -Siis kaikki VHS Arskat sekä noi 70-luvun leffat vastaan Syltyn VHS leffat sekä muutama sen vanhempi leffa -ööh. Menen jo aivan sekaisin. -Mutta molempien herrojen leffakokoelmat pitää saada DVD:nä ihan kaikki, se on saletti.

Brosnan boxia voisi harkita Anttilasta

Kerran jopa pitelin tota kädessäni käydessäni Kampin Anttilassa, mutta en sit jostain syystä ostanut. -Oishan toi nyt pitänyt kun kerran 9.95 hintaan lähti. Saatoin epäröidä siksi koska boxissa oli yksi leffa jonka olen nähnyt, eli Death Train -ja se ei muistaakseni ollut mikään kauhean hyvä leffa. -Mutta nyt katsottuani Brosnanin After the Sunsetin, tulin toisiin aatoksiin. -Voisi sittenkin harkita ostaa tuon boxin. -Saattaahan nuo kaksi muuta leffaa siinä olla ihan hyviä.

Salasanoissa on sit muistamista


Jumpelauta ku salasanoja on hankala muistaa. -Tai kyllähän ne muistaa, mutta kun on muistissa monta eri salasanaa eri paikkoihin, ei aina tahdo muistaa mikä salasana menee minnekkin. -Äskenki ku menin IRCciin, pistin kirjautuessa sisään epähuomiossa toisen blogin salasanani. Joskus tapahtuu toisin päin, että toisessa blogissa laitan irc salasanani. TSII-SUS.

After the Sunset (2004)

After the Sunset

Mestarivaras Max Burdett (Pierce Brosnan) ja tämän kaunis kumppani Lola (Salma Hayek), ovat paenneet Bahamalle nauttimaan kovan työnsä tuloksista. FBI:n agentti Stan (Woody Harrelson) seuraa Maxin vanavedessä kieltäytyen uskomasta vastustajansa jääneen eläkkeelle. Stan epäilee kaksikon suunittelevan keikkaa kohteenaan Napoleonin viimeinen timantti, joka sattuu olemaan näytteillä saarelle rantautuneella loistoristeilijällä. Lolan nauttiessa sydämensä kyllyydestä laiskoista kissanpäivistä, Max suunittelee mielessään timanttiryöstöä. Käykö kiusaus liian suureksi Maxille -ja saako Stan hänet lopultakin nalkkiin?

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...