tiistai 19. elokuuta 2014

DVD uutuus: Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

Cittarista lähti myös tämä aikaisemmin ennennäkemätön -myöskin eilen kattomani kauhuleffan jatko-osa -Insidious: Chapter 2. -Nyt löytyy nekin molemmat kokoelmista ja nyt kun tää jatko-osa on jo kerran nähty -niin seuraavaksi voi harkita molempien putkeen kattomista. -Sitten joskus.

DVD uutuus: Percy Jackson: Sea of Monsters

Percy Jackson: Sea of Monsters

Cittarista lähti eilen mukaan -myöskin/-vieläkin ennennäkemätön fantasiaseikkailu -Percy Jackson: Sea of Monsters. -Nyt on sitten kokoelmissa molemmat Percy Jacksonit. -Tänään voisi kuitenkin katsoa vain tän jatko-osan. -Putkeen kattomista voi sitten harkita joku toinen kerta.

DVD uutuus: The Internship

The Internship

Eilen tuli tosiaan poikettua Ruoholahden Citymarketissa josta lähti mukaan tämä aikaisemmin ennennäkemätön -ja eilen katsomani komedia -The Internship. -Ihan kelpo leffaksihan se osoittautui.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli tehtyä vaihteeksi löytöjä Ruoholahden Citymarketista..., mutta niistä sitten enempi omissa blogauksissaan. -Lisäksi tuli poikettua Alkossa mistä lähti mukaan pullo Fireball likööriä mihin tutustuin/-tykästyin juhannuksena kaverin mökillä. -Mutta alla vielä otsikot esiteltäville leffoille...
...
  • DVD uutuus: The Internship
  • DVD uutuus: Percy Jackson: Sea of Monsters
  • DVD uutuus: Insidious Chapter 2

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...