keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Huomen vika työharjoittelu -FUCK YEAH

No on aikakin että loppuu. Meinaa mennä hermot sielä. Siis työskentelyyn. Ihmiset siel on ihan mukavia, sanoisinko jopa tosi, mutta se työskentely -tilausten ottaminen, pöytiin tarjoilu, pöytien siivoaminen ja uudelleen kattaminen -TSII-SUS, että on jaksamista. -Ja sitku on vielä kaikkea muistamista. -Missä on mikäkin pöytä ja mihin tiettyyn asentoon asetetaan lasi kattaessa pöytää. -Ei jää vaan mun mieleen tollaset. -Ja keskittymistä vaaditaan -pitää kokoajan olla tarkkana onko salaattipöydässä riittävästi salaattia tai kahvipöydässä riittävästi kahvia kannussa. Sitku pitäis keskittyä vielä asiakkaisiin, niin eihän siitä tule mitään. -TOD fuck yeah awesomeh, että on vika päivä huomen kestettävänä. -Sit tosin alkaa vielä rasittavampi jakso koulussa, mutta siitä sit lisää joku toinen kerta. -Sit ku se on alkanu. -Tiistaina sen kuuluis vasta alkaa. -Muistaakseni.

(C.S.I. New York) + typymuistutus...-Meitsille B)


Liikunnan riemua. Mac ja Stella tutkivat uuden extremelajin uhria.
...
Jännältä QLOSTaa. -Odottelen suurella mielenkiinnolla.
...

Etsivä Stella Bonasera AKA Melina Kanakaredes ehtii työkiireistään muistuttaa minua päivän typystä. -Sehän on tosiaan minun vuoroni pistää. -Kiitos muistutuksesta, Mel. -Olin aivan unohtaa.


2 jäsentä uudessa yhteisössäni

Kiitos ä-ö:n kun päätti liittyä yhteisööni. -Vielä ei ole tosin mitkään megakeskustelut pystyssä sielä. -Ihmettelempä ettei Tontsa ole liittynyt yhteisööni. -Tontsa on kuitenkin tässä lähipäivinä hankkinut ahkerasti uusia leffoja. -No sama se. Mutta kiva sentään, että ä-ö liittyi yhteisööni ja toivotan hänet tervetulleeksi. -YEAH B)!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...