keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

DVD uutuus: Timanttikyttä

Timanttikyttä

Kolmas leffa Anttilan kole leffaa kympillä hyllystä on Martin Lawrencen tähdittämä toimintakomedia -Timanttikyttä. -Teattereissa on tullut nähtyä tämä hupaisa toimintapätkä. -VHS-kokoelmista pitäisi myös löytyä..., mutta nyt en kyllä aivan sata varmasti muista. -VHS:sät kun on jo pitemmän aikaa ollut varastokellarin uumenissa.

DVD uutuus: The Fan -Pelko iskee

The Fan -Pelko iskee

Anttilan kolme leffaa kympillä laarista lähti myös tämä ennennäkemätön toimintaleffa -The Fan -Pelko iskee -pääosissa Robert De Niro ja Wesley Snipes. -Siinä laajentui Wesley Snipes kokoelma taas yhdellä ja paisui Robert De Niro kokoelma. -Ties kuinka mones leffa häneltä.

DVD uutuus: Wolf

Wolf

Edellä esitellyt leffat tuli muuten poimittua Kampin Anttilasta -sitten myöhemmin tuli poikettua myös Rautatientorin Anttilassa ja sieltä lähti kolme leffaa kympillä laarista mm. tämä Jack Nickholsonin ja Michelle Pfeifferin tähdittämä kauhupätkä -Wolf -josta olen kerran nähnyt pätkiä telkkarista.

DVD uutuus: Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1

Samalla Anttila keikalla tuli poimittua myös toinen fantasialeffa -nimitäin seittemäs Harry Potter filmi. -Tästä varsinaisen marathonin saisikin kun kaikki seitsemän Potteria katsoisi putkeen. -Näin voisi harkitseman tehdä kun HP ja kuoleman varjelukset, osa 2 ilmestyy teattereihin -kaikki muut osat tuoreeseen muistiin.

DVD uutuus: Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman äärin

Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin

Anttilasta lähti tämä kolmas Narnia filmatisointi joka tuli viimeksi nähtyä Tontsan kaa teattereissa. -Varmaan katotaan se myös nyt illan leffana ruoan kanssa. -Nyt sitten löytyy kaikki kolme Narnia-leffaa. -Putkea voisi joku kerta harkita.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli käytyä ja rysäytettyä..., mutta sitä ennen tuli käytyä Stockalla ja sieltä lähti mukaan tuo purkinavaaja. -Jeps jeps. -Mutta seuraavaksi vaan esittelemään Anttila ostokset.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...